Най-мощното Новолуние през 2019

На 3 юни се случва мощно Новолуние в знака Близнаци Луната в Близнаци се проявява чрез необходимостта от промени и спонтанност. Безопасността е в мисленето за чувствата и споделянето...

1314 0

На 3 юни се случва мощно Новолуние в знака Близнаци

Луната в Близнаци се проявява чрез необходимостта от промени и спонтанност. Безопасността е в мисленето за чувствата и споделянето им с другите.

Можете да бъдете по-приказливи и да говорите с лекота.Нашият основен инстинкт е да общуваме, да мислим и да се учим под влиянието на Луна в Близнаци. Ние сме мотивирани от желание за разнообразие и от инстинктивно любопитство. Луната в Близнаци е безгрижна, прохладна и любопитна, но може да бъде и неспокойна и непостоянна.

Особено благотворен ефект Новолунието ще окаже върху представителите на зодиите Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

Промените, които ще настъпят в живота ни обаче, някои от нас могат да усетят с леко напрежение. За щастие, влиянието на Меркурий – управителят на Близнаци, има достатъчно силно присъствие, което от своя страна ще способства за добрия развой на нещата. Дейности като пътувания, общуване, интелектуални проекти, преговори и творчески инициативи ще протичат много по-леко и успешно. Новолунието ще ни помогне да видим света около нас по нов и по-красив начин, ще ни вдъхне вяра в собствените ни способности, ще ни изпълни с кураж да следваме пътя, по който вече сме тръгнали.

А ето как Новолунието ще се отрази върху всяка една от зодиите:

Овен – Новолунието бележи началото на един щастлив месец за Овните. Но….Овен, това е моментът, в който наистина трябва да се съсредоточите върху начина, по който общувате с другите. Това новолуние ще послужи като напомняне да внимавате с думите и да направите крачка назад, за да отразявате, преди да импулсивно говорите.

Телец – Ще изпитвате потребност от уют и връзката ви с партньора ще премине на друго ниво.

Близнаци – Ще получите нови възможности да приложите талантите си. Разговорите и мислите ви ще ви водят в нови посоки или нови пътища за вашите проекти.

Рак – Време е да се отпуснете. Новолунието ви подканва към вътрешна трансформация. Изправете се срещу себе си и победете тази деструктивна тенденция.

Лъв – Новолунието ще бъде хубав период за Лъвовете. То ще ви върне усещането за вътрешна сила и самочувствие.

loading...