Най-после птичето ще кацне на рамото на 2 зодии, които ще бъдат щастливи!

Пролетен хороскоп Овен Чакахте цяла година, за да изпитате отново огъня, което е съвсем буквално, защото вие сте представители на кардиналния огнен знак. Слънцето, Меркурий и Венера ще...

1216 0

Пролетен хороскоп Овен

Чакахте цяла година, за да изпитате отново огъня, което е съвсем буквално, защото вие сте представители на кардиналния огнен знак. Слънцето, Меркурий и Венера ще бъдат във вашия знак на 20 март, което означава, че целият свят ще се чувства жив с проактивната енергия на Овена.

Вие сте управител на първия дом на Аз-ът и той се завръща на своето място. Наслаждавайте се на чувството светът да върви във вашата посока и да приема огнените ви навици. Всичко в креативните и енергийните ви нива ще се повиши, ако му позволите. В същото време Марс влиза в знака на Козирог , а тази позиция означава, че вече ще усещате прилива на енергия в десетия дом на кариерата. Използвайте тази искра разумно!
Пролетен хороскоп Телец

Ще се чувствате странно в момента, тъй като интуицията ви ще показва неща, с които принципно не искате да се сблъсквате. Преминаването през 12-тия дом на неосъзнатото е трудно, но все пак е необходимо преди рождения ви ден в края на април или началото на май (който сме сигурни, че очаквате с необичайно за вас нетърпение). Изпитвате много съмнения за това кой искате да бъдете и сме сигурни, че ви е трудно да живеете в неосъзнатото, но дръжте се – ако се справите с това огнено време дори когато ви пари, това ще премине и ще се сдобиете с нови знания за себе си. Те ще направят вашия сезон още по-ползотворен.

Пролетен хороскоп Близнаци

О, Близнаци. Единадесетият ви дом осветява началото на пролетта и гори огън в сферата на приятелството ви. Уверете се, че на 100% знаете с кого искате да прекарате време, преди да излезете с когото и да било. Учите се да не се примирявате или пък да бягате в различни посоки. Това е труден урок, но възможностите, които открива пред вас, си заслужават. Не се притеснявайте да направите нещо нехарактерно за себе си и покажете на хората, които обичате, какво изпитвате към тях. Те ще се нуждаят от компанията ви дори повече от преди!

Пролетен хороскоп Рак

Дръжте се, Раци. Преминавате през десетия дом на кариерата в момента, което не е вашето натурално убежище. Той е управител на вашата противоположност – Козирогът, затова и се чувствате по-несигурни, защото не можете да използвате топлината си, за да се справите с професионалните конфликти, които надушвате. Може да се притеснявате за това къде се намирате в живота, но помнете силата си. Родени сте, за да носите щастие на останалите и приемете това като възможност – ще се справите!

Пролетен хороскоп Лъв

Ще се чувствате изключително продуктивни по време на пролетното равноденствие! Цъфтите, когато става по-топло, а и слънцето ви се намира в деветия дом на философията, затова може да достигнете до неочаквани прозрения. Като огнен знак ще се влюбите в креативната енергия, която започва да се влива във вас. Вашите преговори, разговори и цялостната ви емоционална интелигентност ще бъдат възнаградени – но първо трябва да помислите за това, което наистина желаете и какви са чистите ви намерения. След това вижте как го получавате!

Пролетен хороскоп Дева

Деви, ще преживеете известно търсене на душата си с настъпване на пролетта. Обвинявайте осмия дом, който управлява прераждането. В него се случват много неща, а новата луна влиза в противоположния ви знак – Риби.

Именно заради това може да се чувствате емоционални и объркани по време на пролетното равноденствие, но се страхувайте. Ориентираната към детайла природа ще ви помогне бързо да поемете контрол над случващото се и се опитайте да се освободите от нещата, които не зависят от нас. Почивката е най-доброто нещо, което можете да направите за себе си. Ще станете по-силни и умни след това.

loading...