Най-простото лечение в медицината

Вие не сте болни, Вие сте жадни! Вашият организъм се нуждае от минимум 30 милилитра на 1 кг. телесно тегло вода дневно. Алкохолът, чаят, кафето и кофеин-съдържащите напитки...

698 1

Вие не сте болни, Вие сте жадни!

Вашият организъм се нуждае от минимум 30 милилитра на 1 кг. телесно тегло вода дневно. Алкохолът, чаят, кафето и кофеин-съдържащите напитки не заместват водата. Оптималното време за прием на вода е 30 мин. преди хранене и 2 часа. след хранене.

Това е минималното количество. След обилно хранене и преди сън се препоръчва да се изпие още по 1 чаша. Жаждата трябва да се удовлетворява веднага, щом се появи. Колкото повече вода пиете, толкова по-активен ще става механизмът на жаждата. Организмът сам ще иска повече вода от минимума. Като съобразявате пиенето на вода с храната, вие избягвате получаването на концентрирана кръв и разреждането й с помощта на вътреклетъчна вода от околните клетки. Водата е най-простото и евтино лекарство за обезводнения организъм.
Това се отнася за ПРОФИЛАКТИКА на заболяванията. Надежда за лечение на вече установени заболявания.
Вероятно вие вече страдате от пагубното въздействие на обезводняването и искате да промените нещата. Ще можете да промените някои реакции, но не всички. Не си мислете, че като изпивате по 5 литра вода на ден, за една седмица ще оздравеете! Трябва време, докато клетките се наситят с вода. Ако бъбреците са добре, можете да сте спокойни. Но ако са болни, бъдете внимателни – няколко дни контролирайте, колко вода изпивате и колко уринирате. Постепенно добавяйте по 1-2 чаши на ден към нормата си. Задължително мерете количеството урина. Ако то се увеличава, спокойно можете да увеличавате приема.

loading...


Коментари

1 comment

  1. ilieva Отговор

    vseki moje da si napravi sam jiva voda Zamrazva se voda i posle ja izkarva6 ,4aka6 da se razmrazi i pie6. kolkoto se moje po barzo trjabva da se izpie ,ne na vednaz razbira se