Намерете в таблицата своята година и вижте каква е вашата мисия в живота!

В Тибет се приема, че душата може да се въплъти в човешкото тяло до 9 пъти, а Мева определя вашата мисия. Всяко прераждане, без значение от това какви са...

5176 0

В Тибет се приема, че душата може да се въплъти в човешкото тяло до 9 пъти, а Мева определя вашата мисия. Всяко прераждане, без значение от това какви са били хората в миналия си живот, налага кармични тестове, които се отнасят до характера, здравето, любовните взаимоотношения и професията. Преродена отново, душата дава на хората специални изпитания и кармични проблеми.

Характеристиката на следващото измерение или прераждане е Мева (в превод – къртица или белег). Мева показва кога душата ви е преродена в човешкото тяло или защо вашата душа живее на планетата Земя. Мева също показва какви кармични възможности ви предстоят.

Определянето на Мева е доста просто – намерете в таблицата своята година на раждане и определете съответната за вас Мева. А сега можете да разберете какви черти на характера, болести и сексуални наклонности е приготвила за вас вашата карма.

Можете също така да разберете каква професия е най-подходяща за погасяване на кармичните ви дългове. Кармичните заболявания не се лекуват с медикаментозни средства. В Мева бихте могли да намерите към какви заболявания сте предразположени и през каква болест трябва да преминете, като лекарствата няма да ви помогнат – необходимо е да преминете сами през това изпитание. Вие трябва да изработите кармата си! И така, намерете в таблицата своята година на раждане, определете своята индивидуална Мева (от 9 до 1) и разберете кои са вашите кармични дългове, както и кармичните ви наклонности.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

МЕВА 1

Неспокоен и песимистичен характер, не прекалено амбициозен. Покорен и приспособим към ситуациите. Външно е открит и приятелски, вътрешно – инатлив. Детството му е трудно, средната възраст е благоприятна. Не е с много добро здраве, страда от свръхчувствителност, отключва зависимост от алкохол и наркотици. Има проблеми с бъбреците, пикочния мехур и гениталиите. Има склонност към депресия и промени в настроението. Не е много романтичен, но има голяма нужда от любов. По характер е собственик, завоевател. Кармата му предрича посредствено и скромно съществуване. В работата му е нужен покой, възможност да размишлява, да мисли и планира. Успешни дейности – всички, които са свързани с вода.

loading...


Коментари