Настъпва Новолуние във Везни-Време за съдбоносен избор и изпълване на желания

Новолуние в знака на Везни става, докато Венера (управител на знака) е Ретроградна. Тя няма да ни донесе нови неща, защото тази Луна отваря процеси, които имат необходимост...

459 0

Новолуние в знака на Везни става, докато Венера (управител на знака) е Ретроградна. Тя няма да ни донесе нови неща, защото тази Луна отваря процеси, които имат необходимост от преразглеждане, довършване, обновяване и редактиране.

Главни теми ще са любов, партньорства, ценности и ценностна система, баланс (даване-получаване), финанси, бизнес, изкуство.
Задайте правилно жизнените си приоритети, изхвърлете отломките от неизпълнените надежди и се втурнете към истинската цел. Всичко това в една или друга степен очаква всеки от нас по време на Новолуние.
Любимият серум за мигли на Меган Маркъл ще разкраси и твоите мигли
Edna препоръчва
Любимият серум за мигли на Меган Маркъл ще разкраси и твоите мигли

Началото на новия лунен цикъл през октомври ще бъде необичайно. Пикът на метеорния поток на 8 и 9 октомври ще засили влиянието на Новолунието, а ретроградната Венера ще окаже силно влияние върху човешките взаимоотношения. Цялата тази космическа вълна ще се случва под егидата на съзвездието Везни. Което ще ни доближи до съдбоносния избор. Когато само една стъпка решава в каква посока ще се промени живота ни.

Какво ни очаква?

Луната се преражда, променя се енергетиката около нас, всичко се подновява. Време, когато е най-лесно да внедрите нови проекти, да се освободите от старото и да погледнете с други очи какво се случва наоколо. Влиянието на Новата Луна през октомври ще се усилва от поредица астрономически събития. Очаква ни силна вълна на космическа енергия.

loading...