Научете езика на Висшите сили докато все още не е късно

Висшите сили ни говорят постоянно. Въпросът е как да се научим да  чуваме и да разбираме техния език. Защото всички наши проблеми и трудности – това е викът...

25982 6

Висшите сили ни говорят постоянно. Въпросът е как да се научим да  чуваме и да разбираме техния език.

Защото всички наши проблеми и трудности – това е викът на Вселената: „Спри! Не отивай там! Ти си напуснал  безопасния път, който води към щастие и радост! Аз много пъти ти изпращах Знаци за да те  предпазя от опасността … “

Вселената винаги се грижи, насочвайки вниманието ни към  необходимата информация, от която се нуждаем. Всеки път изпраща предупреждение под формата на знаци. А  ние работим усилено и упорито,  не искаме да чуем гласа й … или чуваме … но не го разбираме? ..

Нека да разберем:

1. Езикът на фините чувства

Това са нашите  енергия, емоционално и интуитивно състояние. Ето защо е толкова важно да се вслушваме в себе си, в душата си, и  сърцето си. За съжаление за съвременния човек е трудно да чуе  сърцето си.
Ако душата ви пее, вие сте на прав път, ако усещате  дискомфорт, тежест, неясна тревога – значи сте избрали  неправилен път!

2. Езикът на болката

Ако ние не слушаме сърцето си- Висшите сили започват да използват езика на ясните  знаци и сигнали. Това е малко вероятно случайно събитие. Навехнали сме си крак, нещо е паднало, някой ни е попречил или е казал нещо. Предупредени сме и за добри  и за лоши събитията. Огледайте  хората и света около себе си! Тези знаци могат да се тълкуват само след свършен факт.

В случай, че не разбирате тези сигнали, знаците се повтарят до три пъти, а  след това Висшите сили преминават към следващия, по-груб начин за комуникация с вас.

3. Езикът на ситуациите

Ако човек се е отклонил от правилния път, с вас  започват да говорят  на езика на ситуациите – сделката не се е състояла, важна среща е отменена, изневерила е жена ви, и т.н. … Всички ситуации са  житейски уроци. Може би Висшите сили  не ви пречат, а ви предпазват от по-тежки проблеми?

Ако човек се дразни след тези сигнали и не може да ги разбере, образователните методи стават по-твърди. Искат да ви покажат, че грешите. Но ако урокът бъде разбран, ситуацията се стабилизира и неуспехите  бързо се заменят с успехи.

4. Езикът на лошия късмет

loading...


Коментари

6 comments

 1. Дими Отговор

  Много добра статия! Браво! И аз така ги чувствам нещата!

 2. Христина Отговор

  Мили хора,от доста време се опитвам да се науча да медитирам.За първи път четох за метода Силва преди около 24 години,но не можех да попадна в състояние АЛФА.Отдадох го на липсата на постоянство,на неумението да оттласквам нахлуващите,, като пияни маймуни мисли“.Ако опитвах вечер-се унасях и заспивах.Ако опитвах сутрин-мислите за предстоящия ден ме отвличаха непрекъснато.След още толкова години установявам,че все още не ми се удава да навляза в това ниво.Явно възрастта не оказва влияние,а някаква грешка,която допускам.Ако можете-моля ви,споделете вашия опит да се отпускате и навлизате в нивото Алфа.

  1. Милка Иванова Отговор

   Преди доста години попаднах на Силва метод. Стуваше ми се, че имам вашия проблем. Но въпреки мен, нещата се случваха. В края на втория ден от курса правихме упражнението за диагностика на напълно непознати хора с картон, попълнен от човека срещу мен. Стоян Лаловски попита: „кой мисли, че няма да успее?“ Първа вдигнах ръка, имаше гора от ръце. След края на упражнението:
   „Кой успя да познае диагнозите, а също и да опише външността на човека?“ Отново гора от ръце, и моята там.
   Затова единственият ми съвет е: не се концентрирайте върху това, че не можете и вероятно ще забележите някои дребни подсказки. За всеки е различно. Успех!

 3. Емил Димитров Отговор

  По-глупаво нещо не съм чел !!!

 4. Катя Николова Отговор

  Знаците са индивидуални за всеки и не могат да бъдат поставени под един знаменател.Всеки трябва да ги види за себе си.