Не се вклюбвай в Рак, защото…

Не се влюбвай в Рак, защото той има най-чистото сърце от всеки, когото някога ще срещнеш. Той влиза във връзка без скрити мотиви и без да иска нещо...

818 0

Не се влюбвай в Рак, защото той има най-чистото сърце от всеки, когото някога ще срещнеш. Той влиза във връзка без скрити мотиви и без да иска нещо от теб. Просто те обича силно, когато докажеш, че го заслужаваш.

Като истински представител на тази зодия той е мил и би сторил всичко възможно, за да направи живота на хората около себе си по-добър.

Не се влюбвай в Рак, защото, въпреки че има златно сърце, умее да го пази. Трябва да се постараеш, за да се приближиш до него. Може да те отблъсне с надеждата да опиташ по-настойчиво. Любовта му не е лесна, но ще те научи, че най-хубавите неща в живота също не са.

Не се влюбвай в Рак, защото ще запомни всичко, което му казваш, дори и да е шепот. Той слуша повече, отколкото говори и наистина се интересува от това, което му казваш. Ще запомни неща, които дори не си спомняш, че си казал и ще те опознае по-добре от всеки друг.

Не обичай Рак, защото го е грижа прекалено. Интересува се как се чувстваш и е много предпазлив дали няма да каже, или да направи нещо погрешно. Извинява се твърде много и понякога може би се чудиш защо говори за съжаление. Но той просто иска да бъдеш щастлив.

Един от недостатъците на тази зодия е, че го е грижа за мнението на хората. Ако не виждаш несъвършенства в него, знай, че е склонен да се тревожи за тези, които не го харесват.

Не се влюбвай в Рак, защото е много чувствителен и емоционален.Ще те научи да гледаш на ситуациите по различен начин, да си по-внимателна, да наблюдаваш хората по-задълбочено. Ще се почувстваш променена, защото внезапно ще започнеш да се грижиш не само за себе си, но и за тези около теб и ще имаш предвид влиянието, което действията и думите ти биха имали върху тях.

loading...