Не ви трябват врачки и гледачки! Изберете една карта и ще разберете какви важни събития ви очакват през месец март!

Всички ние можем да използваме малко напътствия в нашия живот от време на време и какъв по-добър начин да открием бъдещето, отколкото гадаенето с карти? Разгледайте тези три...

2594 0

Всички ние можем да използваме малко напътствия в нашия живот от време на време и какъв по-добър начин да открием бъдещето, отколкото гадаенето с карти?

Разгледайте тези три карти и изберете тази, с който се чувствате най-добре свързан в този момент. Зад всяка една от тях е мощното символично значение на Таро, така че вашият избор ще ви помогне да видите какво можете да очаквате от месец март.

Пригответе се, сега изберете вашата карта:

Карта № 1 – Кралицата на купите

Март ще бъде месецът на творението за вас.

Кралицата символизира плодородието и растежа във всички неща и означава увеличаване на производителността. Кралицата на купите е сред най-обичаните архетипи в таровото тесте. Тя показва състрадание, любов и грижа към себе си и към ближния.

Обикновено кралицата показва енергията на жената, която е твърдо „в твоя ъгъл“, че жените в живота ти са много благоприятни за теб и / или жена ще ти помогне. Кралицата на купите също ни напомня да се отнасяме с любов и състрадание. Без значение кой и къде сте, има неща, които са достойни за любов и уважение.

Работа: В контекста на работата кралицата обикновено показва буквално жена, която ще ви бъде много полезна. Често тази жена има светла коса. Нещата вероятно са по-добри във вашата работа, когато се появи тази карта, отколкото сте осъзнали. Мислете позитивно.

Любовта: Когато кралицата на купите се появява в контекста на любовта, тя често показва много положителна перспектива за връзка. Ако сте сингъл и тя се появи, това е добър показател, че трябва да „излезете и да се смесите“, като нова, много позитивна романтика може да се яви на хоризонта. Въпросът е, че когато се появи, е лесно да се увлечеш по отношение на любовта. Съхранявайте баланса си и перспективата си. Дори и с вълнението на чисто нова любов, е важно да следите останалите неща, които се случват в нашия живот.

Карта № 2 – Правосъдие

 

Март ще бъде месец за намиране на баланс. Справедливостта се занимава с идеята за кармата и закона за причинно-следствената сила, като посочва, че всички събития и всички хора са свързани. Важно е да запомните, че не всичко, с което се занимавате, е пряк резултат от собствените ви действия или карма. Понякога ще бъдете призовани да се занимавате с резултатите от действията на някой, от когото се интересувате и понякога това може да бъде толкова трудно, колкото и когато се изправите срещу нещо, което е напълно ваше. Не се обвинявайте ненужно.

loading...