Нели Конуей: Достатъчно е да помолим ангелите веднъж, за да изпълнят желанието ни

Ученичката на Дорийн Върчу – Нели Конуей, е преподавател по кундалини йога и медитации, и провежда енергийно лечение и разчитане на бъдещето с карти, все с помощта на...

1284 0

Ученичката на Дорийн Върчу – Нели Конуей, е преподавател по кундалини йога и медитации, и провежда енергийно лечение и разчитане на бъдещето с карти, все с помощта на ангелите. Българката, която от години живее в Лос Анджелис и в Хаваи, и преподава в Япония, Хонг Конг, Сингапур, Америка и Европа, и в класовете си има едни от най-големите звезди от Холивуд, преживява тежка катастрофа и след това започва да вижда и да общува с ангелите, вижда и изчиства аурата на хората и на животните.

Нели, кой е любимият ти ангел?

Архангел Михаил ми е любимият ангел. Той е най-силният. Името му означава: „Той, който е като Господ”. Виждам го като лилава светлина, кобалтово синя или златна. Неговата работа е да освободи Земята от страха и да направи хората по-щастливи. Затова му помага мечът от светлина, който държи в ръката си. През настоящата година архангел Михаил помага на много хора да поемат по пътя, който трябва да изминат, за да изпълнят мисията си на Земята. И помага на много сродни души да се съберат. Той е пазителят и водачът на хората на светлината, дошли, за да променят съзнанието на планетата и да я направят по-добро място за живот. Когато имаме нужда от него и го повикаме, той идва веднага.

Най-бързият от всички архангели е. За тези, които са любопитни как изглеждат ангелите ще кажа, че те са като холограма, нямат тяло, пол, его и не съдят никого. Те са същества от любов и светлина, създадени от Бог да ни помагат, да донесат повече мир в душата ни, здраве и щастие. Що се отнася до крилата – не летят с тях, a ги използват, за да прегръщат хората и така да ги лекуват. Когато искаме да ги помолим за нещо, те ни чуват от първия път.

loading...