Необятната сила на 08.08

Тази година това е 08.08.2019. Чисто нумерологично денят има три 8-ци и сборът на числата от датата е 9. 8-цата е числото на Сатурн – планетата предполагаща поемане...

733 0

Тази година това е 08.08.2019. Чисто нумерологично денят има три 8-ци и сборът на числата от датата е 9. 8-цата е числото на Сатурн – планетата предполагаща поемане на отговорност, отстояване пред авторитети, сигурността, стабилно надграждане и развитие след полагане на усилия. 9-ката е числото на Марс, т.е. отговаря за конкурентноспособността, новото начало, защитаването на мнение и нетърпеливостта.

Ако пренебрегнем астологичните аспекти, денят би бил подходящ за нови начала и захващането със сериозни дейности. За съжаление, това не е никак препоръчително, защото астрологично денят попада в период на две лични ретроградни планети (Марс и Меркурий), три ретроградни транс сатурнови (Сатурн, Нептун, Плутон и Уран) и между две Затъмнение. Поради тази причина не е никак препоръчително да полагаме голямо нова начало, да правим големи покупки или да подписваме важни договори през него, защото има риск нещата, които започнат в този период да се объркат и да не се развият по начина, по който очакваме.

Най-внимателни е добре да бъдат неподвижните знаци Водолей, Лъв, Телец и Скорпион, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Добре е те да оставят важните неща на страна и да се погрижат за себе си и вътрешния си комфорт, да не започват нищо дълготрайно и да преосмислят целите и мечтите си.

loading...