Невероятната трансформация на дебелана в стройна красавица само за една година

Преди година 28-годишната румънка Aннa Сирбу заради многото си килограми се бояла да заспи – спирала да диша.  Днес животът й се е променил драстично. Aна работела като...

806 0

Преди година 28-годишната румънка Aннa Сирбу заради многото си килограми се бояла да заспи – спирала да диша.  Днес животът й се е променил драстично.

Aна работела като готвач в пицария. Работният и ден обикновено  по-рано започвал с  с похапване на солидни порции пица и чипс. След това в продължение на дългите часове в кухнята, тя не спирала да се тъпче с продукти за  бързо хранене.

Преди  година обаче, тя решава да се вземе в ръце – да са откаже от консумацията на въглехидратни храни и да премине към здравословно хранене и фитнес. И ето резултатът – Aнна буквално се е смалила наполовина – от 70-ти размер, сега тя е 46.

Анна признава: „Преди да започна да отслабвам  се чувствах като заложник на собственото си тяло. Не можех да бъда себе си,  да се движа  и да правя каквото си искам. “

Според разказите на Ана, тя бързо започва да наддава на тегло след двайстата си година, когато започнала да работи на смени, да се храни нередовно и най-вече с  пица. В крайна сметка, дори и простите ежедневни дейности тя вършела с  големи мъки, а освен това по време на сън понякога спирало дишането и.

loading...