Невероятни експерименти по телекинеза в доклад на ВВС на САЩ

Докладът на  астрофизика Ерк  Дейвис обобщава някои експерименти, по време на които е изследван  феноменът  на телепортацията и други телекинетични способности. По време на експериментите е установено, че...

863 0

Докладът на  астрофизика Ерк  Дейвис обобщава някои експерименти, по време на които е изследван  феноменът  на телепортацията и други телекинетични способности. По време на експериментите е установено, че хората могат,  използвайки  съзнанието си (или някакъв друг необясним метод) да огъват метал, да местят предмети от затворени съдове навън и да правят други невероятни неща. Докладът, озаглавен „Изследване на физиката на  телепортацията“ е подготвен с подкрепата на Военновъздушните сили на САЩ.

Телекинезата е  способност да се въздейства на  физически обекти със съзнанието. Телепортацията е  форма на телекинеза, когато обектите се преместват  на разстояние моментално.

Ето някои от експериментите, описани в доклада.

Огъване на  лъжици, като в „Матрицата“

Пенсионираният полковник Джон Б. Александър дава  висока оценка на уменията на авиокосмическия инженер Джак Хук „в областта на психокинезата“ – казва д-р Дейвис.

Хук учи хората как да огъват лъжица или вилица с помощта на съзнанието. Неговите демонстрации се провеждат под надзора на много държавни научни съветници и висши военни. Те са провеждани   в Пентагона, а  металните предмети се огъвали без видима физическа сила, казва Дейвис.

Китайски деца имали способността към телепортиране?

Твърди се, че през 80-те години в Китай са се появили  много деца, които имат специални способности. Някои от тези деца са участвали в експерименти, които са ръководени от научната комисия на Министерството на отбраната на Китай. Според научни списания от онова време, тези деца са били в състояние успешно да преместват малки обекти през физически бариери, без да ги докосват.

giphy

Сцена от филма „Матрицата“ 

Първите експерименти от този вид са били публикувани в списание Ziran Zazhi през 1981 г. в статия, озаглавена „Някои експерименти по преместване на обекти, използващи необичайни способности на човешкото тяло.“ По време на експериментите, децата премествали малки обекти,  като например часовник, на разстояние  няколко метра, без да ги докосват.

loading...