„Невероятно“: Мислите и думите формират нашата съдба

Учени са стигнали до „невероятно“ заключение – ДНК се влияе от човешката реч и мисъл. С други думи това, което говорим и мислим се „запечатва“ от нашите клетки...

947 0

Учени са стигнали до „невероятно“ заключение – ДНК се влияе от човешката реч и мисъл. С други думи това, което говорим и мислим се „запечатва“ от нашите клетки и по този начин формира съдбата и живота ни. Доскоро научна фантастика, а сега реален научен факт!

Оказва се също, че молитвените думи „мобилизират“ скрити възможности на нашия организъм и могат да предизвикат изцеление на дори безнадеждно болни хора. Докато проклятия и негативни думи разрушават генетични програми и това пречи за нормалното развитие на организма.

content_1_qphswgp__econet_ru

И най-важният извод на учените: нашият организъм (клетки) пряко е подчинен на това, какво говорим, мислим, а също така е зависим и от думите (мислите), които други хора насочват срещу нас.

Оказва се също, че някои думи предизвикват мутагенни ефекти с чудовищна сила. Според експерти, тези думи, причиняват мутации подобни на такива, ако сте подложени на радиационно облъчване с мощност 30 000 рентгена!

Нещо за което трябва да се замислим, нали? Какво мислим, как говорим. Как ни облъчват – телевизия, правителство, „приятели“, семейство…

И какъв живот искаме да живеем.

Източник: https://econet.ru/

Прочети и: 9 фрази, с които допускаме злото в живота си

loading...