Никога не се влюбвай в Лъв…

Никога не се влюбвай в Лъв, защото те са твърде наблюдателни и ще разберат всичко за теб, дори това, което се опитваш да скриеш. Те ще те изучават...

392 0

Никога не се влюбвай в Лъв, защото те са твърде наблюдателни и ще разберат всичко за теб, дори това, което се опитваш да скриеш. Те ще те изучават старателно и един ден ще те познават по-добре от теб самия.

Не се влюбвай в Лъв, защото това са най-големите инати. Те винаги побеждават, защото никога не се отказват и знаят точно какво да направят, за да постигнат своето.

Не се влюбвай в Лъв, защото те са много чувствителни и са готови на големи саможертви за любимите си хора. Само че изискват същата отдаденост и от теб. Любовта на Лъва никога не е половинчата.

Не се влюбвай в Лъв, защото те не могат да прикриват емоциите си – нито положителните, нито отрицателните – всичко им е изписано на лицето. Те ще те обичат силно, ще ти дадат всичко, което имат, и никога няма да крият чувствата си, но когато ги нараниш, ще видиш и цялата болка в очите им.

Не се влюбвай в Лъв, защото те са твърде амбициозни – нагърбват се с повече, отколкото могат да понесат. Ще трябва да ги подкрепяш в много трудни моменти, но успехът винаги ги спохожда, защото те не се отказват.

loading...


Коментари