Никой мъж не може да забрави тази зодия!

„Признавам, страхувах се да я обичам. Не само да я обичам, но и да ме обича. Тя е тайна. Той носи нещо, което никой преди не е разбрал и се страхувам, че няма...

1448 0

„Признавам, страхувах се да я обичам. Не само да я обичам, но и да ме обича. Тя е тайна. Той носи нещо, което никой преди не е разбрал и се страхувам, че няма да успея, както всички останали. Тя е океан и аз съм момче, което обича вълните, но се страхува да плува. “ – Кристофър Поинтерекстер

Тези думи напълно описват любовта към тази зодия, от която няма връщане назад. Дори ако пътищата ви са отделени, тя винаги ще бъде тук и няма да можете да я отстраните от мислите си. Ще почувствате присъствието на тази зодия като горещото слънце на голата кожа, като дъжд на миглите и миризмата на първия сняг, който покрива безплодната земя.

Това е най-романтичният знак – Риби ! Рибите объркват и в същото време плашат. Те са горчиво сладки, защото толкова, колкото любовта им може да ви напие, тя може и да ви отрови. Независимо колко трудно е да обичаш Риби, е почти невъзможно да останеш безразличен.

Емоциите на тази зодия лесно се виждат в очите им. С едно мигане те могат да покажат любовта си на любимия и той ще се загуби в очите им, които отразяват недосегаемата душа на Рибата.

loading...