Нивото на холестерола може да се свали без никакви проблеми

Ленено семе за понижаване на холестерола. За снижаване на нивото на лошия холестерол може да се използва ленено семе (преди това прочетете противопоказанията), което се продава в аптеките....

673 0

Ленено семе за понижаване на холестерола. За снижаване на нивото на лошия холестерол може да се използва ленено семе (преди това прочетете противопоказанията), което се продава в аптеките. Постоянно го добавяйте в храната си. Можете предварително да го смелите с кафемелачка. Кръвното налягане няма да скача, сърцето ще бъде спокойно, и в същото време ще се подобри работата на стомашно-чревния тракт. Всичко това ще се случва постепенно. Разбира се, и храната трябва да бъде здравословна.

Целебен прах

Купете си в аптеката цветов от липа. Смелете ги в кафемелачката. Всеки ден по 3 пъти вземайте по една супена лъжица прах. В продължение на 1 месец. Това ще намали холестерола в кръвта, ще изведе токсините от тялото и ще свали теглото ви. Ще се подобрят здравето и външния ви вид.

Корени от глухарче при атеросклероза и за отделянето на излишния холестерол от кръвта

Сух прах от смлени изсушени корени се използва при атеросклероза, за отделянето на излишния холестерол и за премахване на вредни вещества. Достатъчна е 1 ч.л. прах преди всяко хранене, и след 6 месеца настъпва подобрение. Няма противопоказания.


Прополис за премахване на „лошия“ холестерол

loading...