Ноември 2018 ще отвори път към щастието

Навлизаме в месец Ноември и наближаваме финалът на една важна година, която към края си ще стане още по-активна и наситена астрологически. Енергията на месец Ноември 2018 ще...

636 0

Навлизаме в месец Ноември и наближаваме финалът на една важна година, която към края си ще стане още по-активна и наситена астрологически. Енергията на месец Ноември 2018 ще се завихри около идеята за пробуждане, утвърждаване и осъществяване на нашите малки лични истини и ще отвори път към щастието. На прага на новата астрономична година, всякакви изводи, заключения и решения относно живота ни все по-настоятелно ще кристализират, ще добиват форма и ще се наместват сред пъзела на всеобщата картина и в хармония с нашата автентична истина.

Пригответе се за месец, в който ще усетим силното въздействие на планетарните транзити и намествания.

 

1-7 Ноември 2018г.

Началото на месец Ноември ще ни подготви за един от важните транзити на годината.

На 6 Ноември 2018г. ще се осъществи преместване на лунните възли, съответно в знаците Рак (Северен възел), и Козирог (Южен възел). Северният лунен възел представлява точката на пресичане на Луната със Слънцето в северните ширини, още наричана Главата на Дракона. Южният лунен възел е точката на пресичане на Луната със Слънцето в южните ширини, още наричана Опашката на Дракона.

Двата лунни възела олицетворяват енергийни точки на баланс, в които се проявяват кармата на миналото (Южен възел или Опашката на Дракона) и предопределеността на бъдещето (Северен възел или Главата на Дракона).

С навлизане на Северния възел в знака на зодия Рак, пътят на нашата еволюция като дух и личностно развитие навлиза в една от най-емоционалните области на зодиака, и започва нов цикъл в сферата на сърцето, дома и семейството.

Съответно, Южният възел се измества в зоната на Козирог. Там той отваря очите ни за поуките на миналото и ни дава шанс да се освободим от кармата на минали решения и действия, свързани с амбиции, отговорности, с фундаменталните структури и авторитетите в живота ни.

Всеки един цикъл трае около година и половина, което означава че от сега до към средата на 2020 година, ще гледаме към бъдещето си през призмата на емоционалния, търсещ близост и сърдечна топлина Рак. Заедно с Кармата и уроците на миналото, в този период ще трябва да се научим да отпускаме постепенно контрола и да се отдадем на поривите на сърцето си.

Това е време за лично израстване в уюта и спокойствието на интимното ни пространство. Време за прочистване на каналите, по които се движат самопознанието, интуицията и прозренията ни.

Време, в което Истината ще може да се прояви, а Интуицията можа да бъде чута.

Ноември 2018

7 Ноември 2018г.

Новолунието в Скорпион през идната седмица ще изостри интуицията ни и ще отвори портал към дълбоката ни женска енергия и мъдрост. Ще се водим от нуждата от самоизцеление и съзидание.

Бъдете в мир със себе си по отношение на всичко, което ще трябва да изхвърлите от живота си. Помнете, че най-токсичните връзки са и най-пристрастяващи. Те ни дават фалшив комфорт и мнимо спокойствие. Нека безлунното небе над нас ни позволи да се сбогуваме с тях веднъж-завинаги.

Назрява момент за нещо ново и революционно.

 

8 Ноември 2018г.

Най-голямата планета в Слънчевата ни система, Юпитер акостира във водите на родния си знак Стрелец и най-после се сбогува с дълбокия и мистериозен Скорпион, в чиито знак е прекарала повече от година.

Юпитер е планетата на експанзията, надеждата и оптимизма, а времето когато тя е в родния си знак Стрелец е белязано с десетократно повече енергия и позитивизъм. Този транзит ще ни помогне в постигане на най-висшите ни цели и стремежи!

Навлизането на Юпитер в знака на Стрелец ще отвори невероятни възможности за растеж, прозрения и добър късмет. Ще настрои енергията на най-високи вибрации.

Експанзивният Юпитер ще бъде подхранван от лудешкия плам на Стрелеца, окуражавайки ни да намерим най-добрите решения за всички системни проблеми и ще създаде условия за трайна позитивна промяна.

loading...