05 януари – Нова енергия, презареждане

Днес влизаме в 11*тия ден от Трецената на Смъртта в нейния ден Бухал или още Лешояд. Отиваме към края на Трецената, която ни въведе в новата година по...

974 0

Днес влизаме в 11*тия ден от Трецената на Смъртта в нейния ден Бухал или още Лешояд. Отиваме към края на Трецената, която ни въведе в новата година по грегорианския календар.

Преплетоха се енергиите на 2017*та и Вселената, за да донесат при нас нова енергия, презареждане. Бухала, днес, с неговата мъдра глава, ще ни напомни, да ползваме знанието на древните. На старите българи, които в този ден са слагали купичка с вода под звездите и са я наричали.

Наричали са я с техните си мъки и желания. Говорили са на водата, от какво имат нужда, какво искат да знаят. Тази вечер, в нощта преди Водици ( Богоявление), сложете каничка изворна вода на вън, под звездите, да си помълчи, в полунощ вземете водата и излезте под небето и й поговорете. Поговорете й за вас, за желанията ви, за това, което усещате. Тогава портите се отварят и Твореца е по-близо до нас. Ще ни чуе.
Aмин
<3
Слушайте старите хора и четете за българските обичаи. Любов е!
На всички, които още не са попаднали на книгата на Розмари Де Мео , горещо я препоръчвам. “ Господарката на Господ“ се нарича. прочетете думите на Розмари ето тук:

loading...