Нова ера: Сатурн в Козирог -Прогноза за всички знаци на зодиака

Влиянието на Сатурн в знака на Козирог за всеки знак на зодиака Овен: Сатурн ще има благотворно влияние върху развитието на кариерата ви в периода от декември 2017...

1986 0

Влиянието на Сатурн в знака на Козирог за всеки знак на зодиака

Овен: Сатурн ще има благотворно влияние върху развитието на кариерата ви в периода от декември 2017 до 2020: сега е моментът да помислите дали сте доволни от това, което правите.

Ако не, през следващите няколко години ще можете да намерите нова по-интересна работа. Търпението и усърдието ви ще бъдат възнаградени.

За да се постигне професионален успех ще трябва много време; бъдете готови да поемате рискове, когато сте достатъчно уверени, че сте избрали правилния път и сте решили да се движите само нагоре в кариерата, независимо от пречките.

Телец: Времето, когато Сатурн е в Козирог (2017 – 2020 година) – е най-успешния период за вас да получите допълнително образование или да повишите квалификацията си, за да постигнете всички финансови и професионални успехи, към които се стремите. Това е и подходящо време за планиране на ваканция.

Дори и да нямате възможност сега да се отправите на пътешествието на мечтите си или да отидете на почивка в близко бъдеще, не забравяйте да направите списък с местата, които бихте искали да посетите през живота си.

Вероятно влиянието на Сатурн ще ви принуди да преразгледате възгледите си относно религията и принципите на живота.

Ако сте били убеден християнин и сте намирали покой при посещение в църква, може би сега ще промените възгледите си и ще намерите друго място, което резонира с вашите настоящи мисли и вярвания.

Близнаци: Сатурн, пътешестващ в Козирог от декември 2017 до 2020, ще ви принуди да обърнете внимание на най-досадните аспекти на живота си, за които обикновено не се сещахте. Например: не е ли време да застраховате живота си или недвижимите имоти?

Под влиянието на планетата ще преосмислите вашите нужди и ще станете по-прагматични. След като се уверите, че сте в безопасност, обърнете внимание хората около вас.

Вашата връзка с близките хора е здрава като скала, но сега е моментът да преосмислите връзката: отнесете се сериозно към разделението на отговорностите и поемете своята отговорност. Дори романтичните взаимоотношения могат да бъдат подобни на бизнес срещите.

В професионалната сфера е време да обедините ресурси с някой, на който имате доверие, а Сатурн ще ви помогне да изгладите острите ъгли, но не се отпуснете; само помнете кой отговаря за вашия успех.

На последно място, но не по-малко важно, Сатурн ще има много голямо влияние върху вашата сексуалност и интимност и няма значение дали тази област от живота ви е важна за вас или не.

Рак:

Сатурн ще прекара 2,5 години от 3, в противовес на знака ви. Сега е най-подходящият период да се реализирате и да работите върху себе си. Нека необработеният диамант, който сега сте, се превърне в блестящ диамант.

Вашата среда ще играе важна роля във вашата трансформация.

Някои ще ви дадат морална подкрепа, но ако се чувствате некомфортно , когато говорите с някой от вашата компания, е време да му кажете “Сбогом”.

Другите ще ви обграждат с грижи, внимание и ще направят всичко за вас; те също така могат да станат пример за подражание, към който се стремите.

Ако сте сами, не е нужно да влизате в отношения с първия срещнат или да продължите връзката си с някой, с който не искате да бъдете. Ще разберете, че е по-добре да останете сами, отколкото да влезете във връзка, от която ще ви бъде трудно да излезете по-късно.

Лъв:

Сатурн в Козирог (декември 2017 – 2020) ще се премества през шестия дом на вашия знак, който е отговорен за здравето и ежедневните грижи.

По време на пътешествието на Сатурн в този сектор на знака ще разберете, че всичките ви навици, дори и най-вредните, ще имат последствия. Сега е времето да се погрижите за вашето здраве, независимо от възрастта и обстоятелствата, и да подобрите физическата си форма.

Сатурн ще ви помогне, като ви даде много съвети как правилно да организирате деня си, да настроите графика си за работа и почивка и да започнете да се храните правилно.

В допълнение към здравето, и други области в живота ви ще бъдат засегнати, например, професията, в която упорито се стремите да постигнете желаните от вас кариерни цели.

В работата ви ще се появят нови задачи, които ще станат стъпала в кариерата ви. Ако имате хора на ваше подчинение, това е времето да се вслушате в интуицията си, да повишите някой и да се разделите с друг.

Транзитното преминаване на Сатурн в Козирог в живота ви е период за подобряване на вашето здраве и благополучие и да добавите към ежедневието си приятни малки неща, на които не сте обърнали внимание преди.

Дева:

В следващите няколко години (2018 – 2020 г.), докато Сатурн се движи през знака на Козирога, се препоръчва да се посветите на една романтична връзка, деца, внуци и хобита, които са близки и скъпи на сърцето ви.

Посветете се на близките си хора, направете нещо добро за тях, само внимавайте с онези, които са свикнали повече да консумират, отколкото да дават.

Това е най-подходящото време за нещо, което да ви развълнува: да четете чак до сутринта няколко романа в стил “фентъзи” или да извадите от килера статив, бои, музикални инструменти, градинарски ръкавици и всичко останало, което събужда въображението в сърцето ви и ви отваря пътя за творчество ,

Съберете около себе си цялото семейство и приятели, така че през следващите няколко години около вас да царува атмосфера на приятелство и забавление.

Какво хоби “захвърлихте”? Тенис? Боулинг? Фотография? Филми? Риболов? Рисуване? Какво искате да правите? Ако преди сте били прекалено заети за това поради работата си, сега е времето да си намерите хоби.

Транзитът на Сатурн в Козирог е предназначен за забавление и релаксация, но може да откриете, че хобито ви е довело до още един печеливш бизнес.

Везни:

Козирог заема Четвъртия дом на вашия знак, който е отговорен за семейството, миналото, бъдещето и подсъзнанието. Сатурн, който пресича знака на Козирог, ще засегне тези области от живота ви. Повече от възможно е, че към момента на завършване на транзита на Сатурн през 2020 г., вие ще решите да се преместите.

loading...