Новите земетресения в глобален мащаб са само лека подготовка за периода 2020-2028

Земетресенията в глобален мащаб от последната седмица са само слаби сигнали и подготовка за периода 2020-2028-а година, когато на Земята се очаква да настъпят сериозни природни катаклизми. Това...

1959 0

Земетресенията в глобален мащаб от последната седмица са само слаби сигнали и подготовка за периода 2020-2028-а година, когато на Земята се очаква да настъпят сериозни природни катаклизми. Това заявиха пред Портал12 изследователи на древни предсказания за началото на ерата на Водолея.

Земетресенията от Япония, Еквадор, Турция, Гърция, Босна, а днес и от България (4,2 по Рихтер близо доначален резонанс, на вече започнали процеси в Слънчевата система, а също и на енергетично ниво на Земята, които ще стигнат своя пик в периода 2020 – 2028-а година.

Тогава се очаква огромни райони на Европа, първо в Скандинавските страни, а след това и Западна Европа, да бъдат разрушени от масивни наводнения и съпътстващи катаклизми. Резултатът ще доведе до събуждане на мисленето и радикална промяна в много от ценностите и схващанията за Света.

Някои от по-смелите и независими конвенционални учени, търсят частично обяснение на причините и обвързват фактите във връзка със силно повишената сеизмична активност с регистрираните аномалии в Слънчевата система и по-специално отчетеното от космическата мисия Касини гравитационно дърпане от теоритично съществуващата масивна нова планета – 9.

loading...