Новолуние в близнаци. Какво трябва да направите в този ден, за да се сбъднат всичките ви мечти?

Новолунието в Близнаци е невероятно време, което съчетава такива прояви на всекидневието като прекомерна радост, положително настроение, изблици на емоции и кратки периоди на колебания. Близнаците са склонни...

1067 0

Новолунието в Близнаци е невероятно време, което съчетава такива прояви на всекидневието като прекомерна радост, положително настроение, изблици на емоции и кратки периоди на колебания.

Близнаците са склонни да следват мигновени импулси, да вземат решения за много неща едновременно и никой от тях да не стигне до финал.

За да може този бурен период на изблици на прекомерна активност и преобладаваща пасивност да доведе само до положителни резултати е необходимо да се изготви ясен план и да се следва без забавяне всяка предварително предприета стъпка.

Хората, които не принадлежат към този знак на зодиака, трябва да обърнат внимание не само на плановете, но и на резултатите.

Един от основните положителни аспекти на Близнаците е способността да се улавя информация от Космоса, т.е. буквално да се усещат подканванията, които Вселената дава за реализирането на целите.

В тази нова луна, интуицията ще се засили при другите знаци и е важно само да уловите вълната и да не пропускате ценна информация.

loading...