Новолуние в Дева: Напрежение и обтегнати отношения при подвижните знаци

На 09.09. в 22:30. часа движението на Луната, която преминава през знака Дева, ще съвпадне с това на Слънцето. Тогава настъпва Новолуние. Ефектът от Новолунието ще се усеща...

605 0

На 09.09. в 22:30. часа движението на Луната, която преминава през знака Дева, ще съвпадне с това на Слънцето. Тогава настъпва Новолуние.

Ефектът от Новолунието ще се усеща най-силно от 08.09 до 10.09. Важно е да сме изключително внимателни през тези три дни, защото събитието много силно ще повлияе на преценките ни. Много вероятно е да не търпим чужди мнения и намеса през периода и да сме леко нетърпеливи към останалите. Добре е да се постараем да сме внимателни при разговорите и общуването ни със заобикалящите.

Периодът около Новолунието е подходящ за изясняване на планове и цели, изготвяне на стратегия за бъдещи действия и изясняване на позиции, както в личните, така и в професионалните взаимоотношения, докато денят след Новолунието – 11.09., е идеален за стартиране на проекти, започване на лични или професионални партньорства, отдаване на нови дейности, купуване на стоки или поръчване на услуги.

Най-напрегнат ще бъде периодът за подвижните знаци Дева, Риби, Близнаци и Стрелец, както и за хората с Асцендент или лични планети в тези знаци. При тях е възможно да изникнат непредвидени конфликти или разправии с някого от обкръжението, които бързо ще отшумяват, стига да съумеят да не драматизират прекомерно и се постараят да не реагират първосигнално.

loading...