Новолуние в Козирог и слънчево затъмнение

Ние всички трябва да започнем от някъде. 5 януари ще ни донесе голяма яснота с новолунието в Козирог, както и началото на сезона с частично слънчево затъмнение. Това...

238 0

Ние всички трябва да започнем от някъде.

5 януари ще ни донесе голяма яснота с новолунието в Козирог, както и началото на сезона с частично слънчево затъмнение. Това е първото затъмнение за 2019 г.

и тъй като затъмненията се провеждат в шестмесечни цикли, това ще покаже на какво ще се фокусира първата половина на новата година.
В астрологията новите луни са време за начало, така че започването на нова година с тази луна е чудесно предзнаменование, че 2019 г. ще бъде различна година. И това е най-добрата новина за нашите зодиакални знаци и любовен хороскоп.

Тази година започва с едно много силно начало. В неделя, на 06 Януари, ще се случи първото за годината новолуние. Това няма да е само новолуние, но и слънчево затъмнение. Всичко това ще стане на 16 градуса в знака на Козирога. Хората, които имат планети около 16-я градус в кардиналните знаци много силно ще усетят влиянието му, особено ако те са в Рак и Козирог.

loading...