Новолуние в Лъв: Важен период за Водолей, Телец, …

На 23.07. в 12.30 часа настъпва Новолуние в знака Лъв. Тогава градусите от движението на Луната ще съвпаднат с тези на Слънцето. Действието на събитието ще се усеща...

931 0

На 23.07. в 12.30 часа настъпва Новолуние в знака Лъв. Тогава градусите от движението на Луната ще съвпаднат с тези на Слънцето. Действието на събитието ще се усеща най-силно между 22.07 и 24.07. най-вече в сферите на влияние на знака, в който се случва то. Знакът Лъв отговаря за децата, любовта, забавленията, хобитата и хазарта.

Периодът около Новолунието е подходящ за изготвяне на стратегия за бъдещи действия и изясняване на позиции, заявяване на гледна точка, премисляне на планове и цели, както в личните, така и в професионалните взаимоотношения, но е добре да избягваме споровете, сключването на договори, купуването на стоки и услуги, хазартните игри, впускането в рискови връзки и любовни авантюри, прекаляването с храна и напитки.

Съвпадът на двете Светила много силно ще повлияе на преценките ни. Възможно е да не търпим чужди мнения и намеса през периода и да сме леко нетърпеливи към останалите.

Добре е да се постараем да сме внимателни при разговорите и общуването ни със заобикалящите, понеже не е изключено да изтърсим нещо недомислено или обидно и да си развалим отношенията.

loading...