Новолуние в Овен: Kонфликти и недоразумения при кардиналните знаци Овен,…

На 16.04., в 05.00. часа настъпва Новолуние в знака Овен. Тогава движението на Луната съвпада с това на Слънцето. Поради тази причина от 15.04. до 17.04. е много...

863 0

На 16.04., в 05.00. часа настъпва Новолуние в знака Овен.

Тогава движението на Луната съвпада с това на Слънцето. Поради тази причина от 15.04. до 17.04. е много вероятно да имаме конфликт между егото и съзнателните ни желания (Слънцето) и чувствата и подсъзнателните ни нужди (Луната). Много е важно да се стараем да намерим вътрешния си баланс, за да не прекалим, нито с едното, нито с другото и по този начин да затормозим отношенията си с околните.

От една страна е важно да сме изключително внимателни при общуването ни с другите хора, да внимаваме да не реагираме прибързано, като кажем или направим неща, за които в последствие да съжаляваме.

Най-напрегнат ще бъде периодът около Новолунието за кардиналните знаци Рак, Козирог, Овен и Везни, както и за хората с Асцендент или лични планети в тези знаци. При тях съществува риск да се скарат с близък до тях човек за не особено съществени неща.

Не е изключено да имат трудности с изпълнението на задачите си и да ги затормозяват известно забавяне, объркване и неясноти.

loading...