Новолуние в Скорпион: Тази нощ се сбъдват мечти!

Днес е Новолуние в Скорпион. Очаква ни силно, страстно Новолуние в навечерието на ингресията на Юпитер в Стрелец. Под негово влияние ще можем най-сетне да се определим, да...

391 0

Днес е Новолуние в Скорпион. Очаква ни силно, страстно Новолуние в навечерието на ингресията на Юпитер в Стрелец. Под негово влияние ще можем най-сетне да се определим, да се свържем с дълбоката си същност, а оттам и да открием вярната за нас посока.

Време е да започнем на чисто, да се замислим кои са най дълбоките ни желания и да напишем писмо до Вселената.

Темите на това Новолуние ще са финансовата ни сигурност, отношенията ни с околните и най-вече с любимия човек, желанието за промяна и трансформация.
Много хора ще се решат да разкрият чувствата си или да дадат воля на душата си, на това, което е бушувало вътре от доста време. Ще ви осенят идеи за различни творчески проекти, странните усещания и вътрешните лутания изведнъж ще пробият и ще изкристализират в ясно намерение и цел. Ще ви обхване страстен стремеж да реализирате това, което ви е вдъхновило.

Новолунието ще донесе успех във всички области, които имат стойност, които са свързани с творческа страст или с хуманност, с градивност, а не с разрушение и изкушения на плътта. Много хора ще осъзнаят склонността си към страстта или изкушенията и ще вземат решение да се пречистят, да се дистанцират и освободят от тези тъмни енергии.

loading...