Новолуние в Скорпион: Важни прозрения за земните знаци

На 18.11. в 14.00. часа настъпва Новолуние в знака Скорпион, знакът отговарящ за работата с чужди пари, наследствата, финансовите инвестиции, операциите, хирургичните интервенции, подсъзнателните процеси, задкулисната власт и...

895 0

На 18.11. в 14.00. часа настъпва Новолуние в знака Скорпион, знакът отговарящ за работата с чужди пари, наследствата, финансовите инвестиции, операциите, хирургичните интервенции, подсъзнателните процеси, задкулисната власт и големите промени. Тогава движението на Луната съвпада с това на Слънцето.

По време на събитието, което ще действа най-силно от 17.11. до 19.11., е важно да сме изключително предпазливи с взимането на решения от финансово и лично естество, както и да избягваме да се подлагаме на медицински или стоматологични процедури.

Препоръчително е да не стартираме важни проекти и да не полагаме основите на нови начинания, особено такива, от които ни зависи бъдещия просперитет и развитие, като смяна на работа или започване на интимни отношения.

Добре е също така да се пазим от открити конфронтации със заобикалящите, понеже има риск да драматизираме излишно.

Най-интензивни ще бъдат дните около Новолунието за фиксираните знаци Скорпион, Телец, Водолей и Лъв, както и за хората с Асцендент или лични планети в тези знаци. Те може да изпитат доста напрежение и неудовлетвореност от неща, които са имали желание да постигнат, но които по един или друг начин са им се изплъзнали.

Не е изключено също така да се чувстват подценени или недооценени от най-близките им хора и да се изпокарат с тях. За това е важно да се постараят да запазят хладнокръвие и да не изпускат нервите си прекомерно. По този начин ще си спестят допълнителни неприятности и няма да съжаляват за казаното или направеното.

loading...