Новолуние в Стрелец: Залива ни нова вълна от енергия

Новолуние в Стрелец То носи нова вълна от енергия за следващия месец. Меркурий завършва своето ретроградно движение тази седмица, също в Стрелец (от 3 до 22/23 декември). След...

1075 0

Новолуние в Стрелец

То носи нова вълна от енергия за следващия месец.

Меркурий завършва своето ретроградно движение тази седмица, също в Стрелец (от 3 до 22/23 декември).

След като ретроградното движение завърши, можем да имаме по-голяма яснота и по-дефиниран подход към това как да се справим с всяка област от нашия живот, върху която този период оказва влияние.

Това новолуние, заедно с ретроградното движение на Меркурий, може да означава работа с енергията на Стрелец по нови начини и за извършване на промени в старите подходи, които вече не ни служат.

То може да е свързано с нашите убеждения, философии, стремежи, пътуване, образование, преподаване и с начина, по който натрупваме мъдрост и опит.

И тази нова луна, и началото на ретроградното движение на Меркурий имат връзка със Сатурн, която може да означава необходимост от по-реалистично, дисциплинирано, фокусирано, предпазливо, консервативно и структурирано изразяване на споменатите по-горе енергии на Стрелец.

Може да трябва „да се дефинира по новому“ работата ни с областите, свързани с този знак.

За някои хора този период може да означава преработка на аспекти на Стрелец в кариерата, които могат да бъдат свързани с маркетинга, продажбите, или някоя от другите споменати области.

На други може да им се наложи да погледнат сериозно и да преценят каква е тяхната истина и да се приспособим към позицията, в която наистина стоим.

loading...