Новолуние в знака на Водолея: Започнете нещо ново!

Сложно начало ни даде тази година. По-сетивните хора усетиха големите енергийни промени, през които всички преминаваме. Другите просто ще се сблъскат в един момент с резултатите на тези...

728 0

Сложно начало ни даде тази година. По-сетивните хора усетиха големите енергийни промени, през които всички преминаваме. Другите просто ще се сблъскат в един момент с резултатите на тези промени и това може сериозно да ги изненада. Всъщност точно сега се случва момента на изненадата.

Ако изминалите месеци носеха в себе си идеята за приключването и постепенното раждане на едно ново аз, сега е моментът то да се случи. При различните хора ще е в различна сфера.

Тези, които се съпротивляват на процеса или са свикнали да преминават през живота ви с състояние на бъден сън, няма да имат събития, но ще усетят много голямо нервно напрежение, което няма да могат да си обяснят откъде идва. Ще има елемент на недоволство, но той ще бъде обърнат към другите и те ще бъдат обвинени.

Тези, които се доверят на процеса, ще могат да се отърсят от страховете си и от старите рамките, които ги блокират и да се почувстват невероятно свободни.

loading...