Новолуние във Везни: Напрегнат период за кардиналните знаци

На 09.10., в 06.00. часа сутринта настъпва Новолуние в знака Везни. Тогава движението на Луната съвпада с това на Слънцето. Поради тази причина от 08.10. до 10.10. е...

466 0

На 09.10., в 06.00. часа сутринта настъпва Новолуние в знака Везни. Тогава движението на Луната съвпада с това на Слънцето. Поради тази причина от 08.10. до 10.10. е много вероятно да имаме конфликт между егото и съзнателните ни желания (Слънцето) и чувствата и подсъзнателните ни нужди (Луната). До голяма степен ще усещаме този конфликт най-вече в близките ни връзки, интимното ни партньорство или частния ни бизнес, а именно сферите на влияние на знака Везни.

Не е изключено да усещаме силен дисбаланс между нещата, които искаме съзнателно от другия и тези, от които в действително се нуждаем. Затова от една страна е важно да сме изключително внимателни при общуването ни с любимия, да не нищим излишни подробности и да не преиграваме в изискванията си. В дните около Новолунието съществува рискът да сме свръх емоционални и да реагираме прибързано, като кажем или направим неща, за които в последствие да съжаляваме.

От друга страна, хората, които имат частен бизнес или тези, които работят с равноправен партньор е възможно да са недоволни от досегашните си постижения или сътрудничество и да се спуснат да предприемат стъпки за промяна, но е добре да използват периода предимно за анализ и планиране, без да стартират нови неща, без да започнат не добре премислени разговори или действия.

Най-напрегнат ще бъде периодът около Новолунието за кардиналните знаци Рак, Козирог, Овен и Везни, както и за хората с Асцендент и лични планети в тези знаци. При тях съществува риск да бъдат със свръх-изострени нерви и не особено търпеливи към останалите. Добре е да избягват влизането в конфликтни ситуации и излишното изясняване с любимия или с близък до сърцето им човек.

loading...