Новолунието на 30 август ще бъде изключително силно на няколко нива

Новолунието в знака на Дева е на 30 август и се счита за едно от най-мощните за 2019 година, в психологически, енергиен и физически план. Това е така...

739 0

Новолунието в знака на Дева е на 30 август и се счита за едно от най-мощните за 2019 година, в психологически, енергиен и физически план.

Това е така поради няколко причини

Първата причина е, че на 30 август тази година орбитата на Луната ще се намира изключително близо до Земята.

Това ще засили енергийното влияние, което се отключва универсално в периода на Нова Луна.

Също така, ще можем да усещаме интензивно потока от слънчевите бури от последните седмици, на които вече сме свидетели.

И не на последно място, през този период ще преминем през върховете на това, което наричаме „Резонанс на Шуман“.

Вълните на Шуман представляват пулса на Земята, който е директно свързан със сърдечния ритъм на човека и пулсациите на всеки жив организъм.

Тези честоти увеличават всяка форма на несъвместимост при трептенето на физическите, емоционални и енергийни тела, което неиминуемо води до реадаптация от страна на живите същества.

Енергията на новолунието в Дева ни позволява да разберем защо се чувстваме изтощени или “изгубени” от известно време, както и защо някои “ стари болежки” се събуждат скоростно.

Преминаваме през период на земен знак лечител и навлизаме все по-интензивно в процес на себепречистване от индивидуално към колективно ниво на повишени вибрации.

Приоритет на земното

Още от 18 август, така наречените бързи планети (или още лични планети) навлизат една по една в знака на Дева, който се определя като по-мъдър, спрямо слънчевия и творческия си събрат Лъв.

Така се озоваваме със звездно разположение на Слънце, Меркурий, Луна, Венера и Марс в знака на методиката.

По този начин, управителят на зодия Дева Меркурий ще ни насочва към разумни дългосрочни проекти.

Важно е да осъзнаем разликата между всекидневната структура и стабилно проектиране в бъдеще, което ще кореспондира с новите приети честоти.

В крайна сметка, говорим за едно и също проявление на Аз-а: тоест изграждане на планове в осмоза със Същността ни.

Затова, преминете през съсредоточена проекция и напишете на лист, в червен, земен цвят, какво желаете да свършите през следващите месеци.

Девата е знакът, който кара нещата да се случат

Ако желаете да работите върху взаимоотношенията, креативността и финансите ви, изравняването на Марс и Венера от 24 август ви помага за това.

Разполагате с около две седмици, за да преразгледате тези сфери от битието ви и да насочите енергията към тях.

Този съвпад се наблюда на всеки 2 години.

Следващата среща ще се състои през юли 2021 за ново пробуждане на женската и мъжка енергия в нас.

Танцът на двете планети олицетворява огромния потенциал за еволюция на сексуалността, свързването ни с другите и творческото ни начало, изградено на принципите на Ин и Ян.

През тези дни, говорим за поставяне на начало на сгъстени и плавни трансформации, които ще дадат плод на нещо стабилно, независимо дали говорим за професионалната или интимна сфера.

loading...