Новолунието на 30 август ще ни завърти във вихъра на Кармата:

Новолунието на 30 август 2019 г. – Черната луна, предвещава промени в живота на три зодиакални знака. Новолунието обещава да бъде невероятно успешен период за трима представители на...

752 0

Новолунието на 30 август 2019 г. – Черната луна, предвещава промени в живота на три зодиакални знака.

Новолунието обещава да бъде невероятно успешен период за трима представители на зодията. Мнозина имат късмета да се изкачат нагоре по кариерната стълбица. Други ще могат да се обграждат със силен екип, който реализира смели идеи. Уникалното събитие обещава да донесе огромни промени.

Какво подготвя Новолунието на 30 август за зодиакалните знаци Везни, Скорпион и Стрелец?

Везни

Това е невероятно успешен ден за зодиакалния знак Везни! Вие буквално генерирате блестящи идеи на всяка стъпка и давате невероятни резултати. Чувствайте се свободни да споделите мислите си с голяма аудитория и да съберете около себе си съмишленици, които ще ви помогнат да реализирате плановете си.

Не си струва да се притеснявате, защото ще получите подкрепа от най-неочакваните източници. Използвайте своята привлекателност и общителност, за да срещнете мощни хора в бизнес среда.

Успешна изглежда материалната сфера. Хороскопът препоръчва компетентно да инвестирате пари в обещаващи проекти, а след това можете да увеличите собствения си доход много по-бързо и по-лесно.

Новолунието на 30 август ще повлияе положително на съдбата ви. Факт е, че Везните ще могат да се сбогуват с комплекси и страхове. Вече не се съмнявате в собствените си способности, следователно ще можете да увеличите максимално собствения си потенциал.

Скорпион

loading...