Новолунието утре носи силни промени в материален план!

НОВОЛУНИЕТО ЩЕ Е В ТЕЛЕЦ НА 15 МАЙ 2018 ГОДИНА В 14:49 ЧАСА. Луната е мястото, където жънем каквото сме засели. Новата Луна в този знак ни съветва...

992 0

НОВОЛУНИЕТО ЩЕ Е В ТЕЛЕЦ НА 15 МАЙ 2018 ГОДИНА В 14:49 ЧАСА.

Луната е мястото, където жънем каквото сме засели.

Новата Луна в този знак ни съветва да не бързаме, да забавим ритъма, който следваме за да , можем да оценим това, което притежаваме.

Небесния покровител на Телеца е Венера, планетата на любовта и красотата, а също така и на парите и материалните ценности. Тези теми ще бъдат актуални в предстоящия лунен месец. Нека да прекарваме повече време със семейството си, да се наслаждаваме заедно с любимия на обикновените земни радости, да правим неща със собствените си ръце, да засадим цветя – всичко това ще ни донесе дълбоко удовлетворение и ще ни помогне да усетим красотата на ежедневието.

ЗемнияТ характер на Телеца ни призовава да се съсредоточим върху едно нещо, да не разпиляваме силите си. Този знак ни помага да разкрием нашите таланти и заложби. Ако решим да се занимаваме с някакво хоби и творчество ще получим, огромно удоволствие.

А днес луната е в Телец. Ако знаем точно какво искаме, ще знаем и какво точно да поискаме и какво да направим за постигането му. В момента на Новолунието ние имаме възможността да се обърнем към пространството и към Вселената, да поискаме помощ и закрила в нашите дела.
Предупреждавам, че желанията не могат да се сбъдват в рамките само на един лунен цикъл – 29,5 денонощия, а е възможно или им трябва повече време в следващите месеци. Но всичко зависи от нас, и от нашата вяра, от нашето желание, колко силно го искаме и се борим за него.
Пожеланията могат да бъдат направени в рамките на първите 8 чàса и да се напишат на лист хартия и да си ги визуализираме.

Как може да стане това:
– напишете желанието си до 8 часа от точния момент на Новолунието,
– напишете желанието на ръка
– поставяйте дата и съхранявайте листовете с желанието си
– желанието е да се пише с червен химикал и да ги държите близо до нас.

Новолунието е наистина един необикновен ден! Един магически ден!

Това е една уникална техника за сбъдване на желания

Нашите мисли са енергия – енергия, с която можем да постигнем много. Можем да повлияем на много неща, случващи се в живота ни. Защото, може да има такива, които са, предначертани и предопределени, но има и неща, които могат да бъдат променени от нас, от нашите мисли, от нашите действия. А именно тук се включва силно правото ни на избор, на нашата свободна воля.

Просто ние предявяваме и показваме от какво имаме нужда, и го пускаме във пространството. А то впоследствие ни го дава, чува нашите желания и молби. Затова се казва още искай за да ти се даде!

Новолунието е един много специален момент, през който ако насочим мислите си в правилната посока и повярваме силно, от цялото си сърце и душа, нашите желания ще се станат реалност. Това е един вълшебен миг, в който стават чудеса!

Вземете този момент и се обърнете към Вселената за помощ!

Останете сами със себе си, с вашата мечта с вашето желание. Затворете очи и се представете, че това което искате вече е факт, реализирано е. Усетете чувствата и емоциите, които ви обгръщат от сбъдването му. Вижте се отстрани в тази ваша визуализация. Но вярвайте и искайте това силно и неистово. Не се съмнявайте и грам, че няма да се случи.

loading...