Новолунието в Дева: Добър период за завършване на започнати дела

На 20.09. в 09:00 часа сутринта движението на Луната, преминаваща през знака Дева, ще съвпадне с това на Слънцето, което се намира в същия знак. Ефектът от Новолунието...

596 0

На 20.09. в 09:00 часа сутринта движението на Луната, преминаваща през знака Дева, ще съвпадне с това на Слънцето, което се намира в същия знак.

Ефектът от Новолунието ще се усеща най-силно в периода от 19 до 21.09. Важно е да сме изключително внимателни през тези три дни, понеже повечето от нас ще усещат конфликт между емоциите и Егото си, който може да се прояви на различни нива от нашето съществуване. Добре е всеки от нас да се постарае да намери баланса между двете Светила на вътрешно ниво.

Бихме могли в някои аспекти от своя живот да си позволим да бъдем по-крехки и раними, както и по-чувствителни и преживяващи (Луната), но също така е добре да не си позволим да загубим себе си (Слънцето) и да не се оставим изцяло на емоциите си.

Много важно е също така през дните около Новолунието да не стартираме проекти, да не подписваме договори, да не осъществяваме преговори или да се изясняваме. Добре е също така да не предприемаме важни покупки или ремонти, понеже има риск от заблуда и объркване.

Периодът е подходящ за завършване на начинания, които са започнали отдавна и чието приключване е планувано и подготвено от предните дни.
Двата дни около Новолунието са идеални за творчески занимания, медитации, йога и плуване.

loading...