Нумерологичен хороскоп за седмицата 5-11 юни 2017 г.

Седмица 5-11 юни попада под влиянието на Единицата, което означава, че най-голям успех очаква тези, за които това число е покровител. Но и на другите хора тя ще...

1020 0

Седмица 5-11 юни попада под влиянието на Единицата, което означава, че най-голям успех очаква тези, за които това число е покровител. Но и на другите хора тя ще помага за постигането на техните цели.

Основното нещо – използвайте изобретателност, доверявайте се на своята интуиция и разгърнете творческия си потенциал. След което ще можете да разчитате на успехи в бизнеса и на благоприятен ход на събитията.

Финанси, бизнес и кариера през тази седмица

По своя характер Единицата е много праволинейна, смела и независима. Ако желаете да получите увеличение на заплатата или да се изкачите нагоре по професионалната стълбица, следващата седмица е най-благоприятният период за такива действия. Чрез влиянието на Единицата, можете да активирате такива качества като креативност и независимост.

Именно те ще ви доведат до желаната цел. Също така ще можете да получите подкрепа от ръководството и да придобиете управленски опит.

В това време можете да се занимавате с планиране и инвестиции. Инстинктът на Единицата ще ви покаже на кои проекти трябва да обърнете внимание, и от кои да се откажете напълно. Също така през това време можете да направите голяма покупка, която дълго време планирате. Отлично ще преминават всякакви преговори с потенциални партньори.

Любов и взаимоотношения

loading...