Обидата – това е резултат от неоправдани очаквания

Още в момента на раждането ни веднага се сдобиваме с калта на всички наши минали действия в тънка форма, и тя се натрупва в нашия ум, а нашият...

1046 0

Още в момента на раждането ни веднага се сдобиваме с калта на всички наши минали действия в тънка форма, и тя се натрупва в нашия ум, а нашият ум се намира в сърцето и мисли с главата. Ето защо в ума и в сърцето ни се намира всичката кал от нашите минали действия.

Затова когато гледаме към друг човек, то чрез погледа, който също има огнена природа, той прехвърля силата на калта, излизаща от сърцата ни, и в един момент човекът чувства в нас някаква лоша сила.

Когато видите за първи път човек, веднага си съставяте за него някакво впечатление, при това мигновено, и вие нищо не можете да направите: започва да ви се иска да му говорите или добро или лошо, в зависимост от това, каква енергията излиза от него. Ще се съгласите ли с това?

Затова , силата, която излиза от човека, неумолимо кара всички около него да действат така, както повелява съдбата. Това означава, че ако от мен тече енергия към хората наоколо, значи според съдбата така е предопределено – именно така да ми въздействат хората, и затова точно така те реагират на мен.

По същия начин ни въздействат и събитията, и природата, и всичко останало – всичко това се нарича Съдба, с непреклонна сила, идваща от сърцето ни. На всичко наоколо!

loading...