Окото, което изберете разкрива много за вашата личност

Известно е, че очите са прозорец към душата. И буквално и преносно, това е вярно. Това, което виждате в нечии очи и това, което търсите в тях, разкрива...

1146 0

Известно е, че очите са прозорец към душата. И буквално и преносно, това е вярно. Това, което виждате в нечии очи и това, което търсите в тях, разкрива много за това каква личност сте. Погледнете снимката и изберете окото, което веднага ще ви привлече – избирате с вашето подсъзнание. След това прочетете какво разкрива това.

1. Духовен глад
Чувствате глад, но не и за физическа храна. Нуждаете се от духовни грижи. Желанието да се свържете с вселената ви кара да намирате нови преживявания и нови приключения. Докато се движите през живота, трябва да се научите да прощавате на вашето минало. Следвайте тази страст и ще се почувствате живи.

2. Вие вече сте били тук
Много от вашите въплъщения наистина са ви подготвили. Животът ви е бил труден, но е имал и своите прекрасни моменти. Споделяйте знанията си навсякъде, където и да отидете и ще блестите и във вашия живот, и в живота на другите.

3. Лечител
Аурата ви наистина сияе. Колкото повече разбирате това, толкова повече ще увеличите възможностите за засилване на естествените ви вибрации. Тази вътрешна светлина може да лекува другите, така че използвайте я. Използвайте силата си, за да лекувате и споделяте светлината където и да отидете.

loading...