The Onion: динозаврите са умрели от прекомерна доверчивост?

Позовавайки се на неоспорими доказателства под формата на вкаменелости, които показват, че праисторическите животни внезапно са изчезнали в резултат на коварно убийство, палеонтолози от Калифорнийския университет в Бъркли...

452 0

Позовавайки се на неоспорими доказателства под формата на вкаменелости, които показват, че праисторическите животни внезапно са изчезнали в резултат на коварно убийство, палеонтолози от Калифорнийския университет в Бъркли заявиха миналата седмица, че с голяма доза вероятност динозаврите са били убити от някой, на който са се  доверявали.

„Нашите резултати показват, че някой – не знаем кой е той – повече от 150 милиона години се е опитвал да спечели доверието на динозаврите, а след това изведнъж ги е предал и убил, приблизително  в края на периода креда,“ – заяви ръководителят на изследователския проект, професор Janet Bower.

Тя твърди, че, както изглежда, динозаврите  по природа били наивни и доверчиви същества, което  убиецът би могъл да използва, за да се доближи до тях на такова разстояние, от което може лесно да  нанесе удар.

loading...