Най-опасните породи кучета

Независимо от факта, че кучето е най-добрият приятел на човека, то е и животно, понякога много опасно. Някои породи кучета задължително се нуждаят от специално обучение. В противен...

2436 3

Независимо от факта, че кучето е най-добрият приятел на човека, то е и животно, понякога много опасно. Някои породи кучета задължително се нуждаят от специално обучение.

В противен случай те са опасни и за собствениците и за останалите хора. Този текст е посветен на „най-социално опасните“ породи кучета. С уточнението, че някои кучета са забранени за отглеждане в определени държави.

 

2

Aмерикански питбултериер

3

Бултериер

4
Тоса-ину
5

loading...


Коментари

3 comments

 1. Меги Димова Отговор

  Любопитно ми е кой е автора на тази безумна глупост и дали се е поинтересувал поне малко, преди да се публикуват анонимни „статии“ кои всъщност са най-агресивните породи, както и тези ухапали най-много хора по статистики и социологически проучвания… съдейки от написаното отговорът е ясен ….НЕ…. резултатът ще ви изненада !

 2. Меги Димова Отговор

  Изброените от вас породи не са с вродена агресия, хората ги правят такива за да ги използват за боеве, забавления и пари… всъщност съм работила с много агресивни кучета но все от други породи… а едни от най любвеобилните и НЕ агресивни кучета към хора и други животни които съм обучавала са именно Американски питбул и Амстаф Исакм и вие и читателите да обърнете внимание на топ 5 и да се спрес с тези митове и легенди и най вече спекулации!!!! https://list25. com/25-most-dangerous-dog-breeds/5/

  1. Йоанна Отговор

   Съгласна съм с вас…