Осем реални мистериозни истории

Всички тези ужасни истории са случили в реалния живот. 1. „Прокълнатият“ номер Мнозина вярват, че телефонният номер 0888-888-888 носи  „лош късмет“.  Това се дължи на факта, че всичките...

995 0

Всички тези ужасни истории са случили в реалния живот.

1. „Прокълнатият“ номер

Мнозина вярват, че телефонният номер 0888-888-888 носи  „лош късмет“.  Това се дължи на факта, че всичките му бивши собственици са загинали по ужасен начин. През 2000 г. този номер е принадлежал на български мобилен оператор, и оттогава той е „отнемал живота“ на всички, които са го притежавали. Първият му собственик внезапно умира от рак, а другите двама починали от огнестрелни рани. През 2007 г. компанията решава да блокира този номер за неопределено време. А ако се обадите на посочения номер, женски глас отговаря: „Абонатът е извън обхват.“

2. „Човекът от Медан“

През февруари 1948 г. кораби, намиращи се близо до Индонезия, получили сигнал за бедствие от холандския товарен кораб «SS Ourang Мedan ». Мъж на развален английски казва: „Kапитанът и всички офицери са мъртви,  в кабината и на мостика. Може би  целият екипаж е мъртъв. „Това съобщение е последвано от някакъв неразгадаем код от морзовата азбука и кратка фраза: „Аз умирам.“ Когато спасителната група се качва на кораба вижда, че всички офицери и екипажа са наистина мъртви, дори и кучето. Очите им са широко отворени, а застиналите им  лица са обърнати към слънцето. Телата лежали с протегнати ръце, а  по лицата се четял ужас. Труповете нямали никакви видими наранявания. Известно време след това този кораб експлодира и потъва, което прави по-нататъшното разследване на необяснимия инцидент  невъзможно.

3. „Кървава“ находка

Веднъж ученици от началното училище  «Riverwood» в Сидни при завръщането си от ваканция намерили в  училищния двор  буркан,  пълен с кръв. Откъде се е появил  този буркан- никой не знаел.  ДНК тестове показали, че това е истинска кръв, която е принадлежала на човек. Въпреки това  ДНК не съответствала на нито един човек в  базата данни. Досега  не се знае  истинския произход на ужасната находка.

4. Непроявения филм

През 1997 г. някоя си Rita Swift намира  в стар сандък непроявен филм. Имало и бележка: „Произведено в нашия двор, 1969“. Първите 16 снимки са стандартни семейни снимки, но от 17 до 19 кадър се оказали  снимки от миналото, създадени с пинхол камера. На снимката се виждали няколко човека, облечени в индийски дрехи от началото на 1800 г. На първата снимка се виждали в  близък план трима мъже, танцуващи във водоем; На втората снимка е  заснет бик или крава. На третата снимка се виждал  голям огън на открито и група от хора, танцуващи около него. Как  исторически снимки са се оказали на този филм остава загадка.

loading...