От днес Сатурн се намира в Козирог: Как това ще се отрази на зодиакалните знаци

През следващите 30 месеца всички ще бъдем изправени основно пред дилемата дом, семейство, близки роднини или кариера и професионално развитие. Според вселенските закони и принципи би следвало да...

821 0

През следващите 30 месеца всички ще бъдем изправени основно пред дилемата дом, семейство, близки роднини или кариера и професионално развитие.

Според вселенските закони и принципи би следвало да се опитаме да направим един добър баланс между изброените по-горе неща.

Три основни стъпки е необходимо да направим в този период. Първата е да съградим, втората е да се научим справедливо да печелим, а третата е да се научим да служим в името на всеобщото благо.

При преминаването на Сатурн през Зодиакален знак Козирог представителите на всеки един зодиакален знак ще бъдат изправени пред определени трудности. Те се проявяват в живота ни за да изпитат нашите сили и стремежи в различните житейски сфери, с които може да се запознаете малко по-долу в тази статия.

Зодия Овен През следващите 30 месеца, може да ви се наложи да се справяте с трудности, за да запазите достигнатите позиции. Професионалното ви развитие, може да върви бавно, но за сметка на това е сигурно и стабилно. Научете се да следвате поставените цели, придвижвайте се без резки движения и успеха ви е гарантиран. Разполагате с подкрепа на другите около вас, но е възможно доста често да се съмнявате.

Зодия Телец Възможно през този период да срещате пречки и затруднения в реализацията на новите си проекти. Периодът принципно не е благоприятен за пътувания. Ваши роднини е възможно да започнат да се бъркат в нещата ви и да ви поучават, кое е правилно и кое не е. Възможно е през този период да опитате да налагате мнението си, но помнете, че успеха ви пред по-възрастни от вас хора е обречен.

Зодия Близнаци Време е да поемете нещата в свои ръце. През този период е възможно да има намаляване на доходите на брачния ви партньор. Това не означава, че оставате без пари. Възможно е да изпитвате липса на финансови възможности, поради инвестиция в недвижими имоти, ремонт, бизнес дела и др..

Не е изключена възможността за леки загуби, които няма да бъдат фатални. Неприятностите може да са свързани с опит за спекулации, покупка на акции, а също така заради наследствени имоти и капитали.

Взаимната подкрепа е едно от най-важните неща на този свят и сега е момента да разберете това. През този период, може да се занимаете с изучаване на окултни науки, а ако вече сте в тази сфера сега е времето, в което е необходимо да стабилизирате знанията си.

Зодия Рак Несъгласие с брачния партньор, а също така и с деловите партньори и съдружниците, може да характеризира този период. При желание за сключване на брак е възможно да се появят различни пречки и закъснения. Периодът принципно не е благоприятен за съдебни дела и процеси, тъй като няма да приключат през този период. Приключване на непотребните партньорства.

loading...