Отгледайте си Дракон на късмета

Кой от нас не иска да има късмет и успехи във всяко отношение, и, разбира се, да бъде богат! Това е естествено човешко желание, и е доста лесно...

730 0

Кой от нас не иска да има късмет и успехи във всяко отношение, и, разбира се, да бъде богат! Това е естествено човешко желание, и е доста лесно да се изпълни . Има много начини за привличане на късмет. Един от тях е древна китайска техника, наречена „Дракон на късмета“, която съществува в продължение на няколко хиляди години. Драконът, в съответствие с Фън Шуй, е символ на късмет и просперитет.

Така че отложете всичките си дела. Трябва да сте сами и на тишина. Затворете очи. Сега си представете, че сте на някое място, което много обичате. Може би вече сте били там, или може би просто искате да отидете там. Например, да седите на брега на красива река. Слънцето ви гали със своите добри лъчи. Пред себе си виждате голямо яйце (около половин метър в диаметър). Изведнъж, яйцето започва да мърда, а след това се пука. На света се появява малко зелено драконче. Това е вашият личен Дракон на късмета . Вашата задача сега е да нахраните бебето. Дайте му мляко, погалете го, ласкайте, играйте с него като с дете. Той е още съвсем малък и затова се нуждае от вашата любов и грижа!.

Дайте на вашето бебе дракон име- да име, а не прякор. А след това го отглеждайте, възпитавайте, грижете се за него. Отделете за него в къщата си уютно място и знайте: сега близо до вас живее късметът.

loading...