П. Коелю: Забравете миналите грешки

Можете да си кажете, че няма да направите нито една крачка напред, докато не разберете защо някои важни и стабилни неща в живота ви, се превърнаха в прах...

745 0

Можете да си кажете, че няма да направите нито една крачка напред, докато не разберете защо някои важни и стабилни неща в живота ви, се превърнаха в прах за един миг! Но такова отношение може да депресира и да потиска околните: вашите родители, съпруг/съпруга, вашите деца, приятели и т.н.

Всичко минава и най-доброто, което можем да направим, е да се освободим от всичко! (без значение колко болезнено ще е това)

Всички те завършват старите глави, прелистват новите страници на живота си и продължават да живеят и всички ще се почувстват зле, ако спрете да се движите напред и се парализирате!

Всичко в нашия видим свят е проява на невидимия свят, този, който живее в нашите сърца. Да се ​​освободим от някои спомени означава също така да създадем ново място за други спомени. Освободете се всичко ненужно, разграничете се с това!

Никой не знае точните правила на играта в живота, затова понякога печелим, а понякога губим. Не очаквайте нищо в замяна, не очаквайте, че вашите усилия ще бъдат оценени, че вашият гений ще бъде открит и признат, че вашата любов ще бъде споделена.

loading...