Пълен хороскоп за 2018 година

  Овен Хороскоп 2018 Тази година, родените в този огнен знак, ръководени от Марс, ще имат много енергия и е най-добре да вложат тази енергия в кариерата си....

2792 1

 

Овен Хороскоп 2018

Тази година, родените в този огнен знак, ръководени от Марс, ще имат много енергия и е най-добре да вложат тази енергия в кариерата си. Няма да ви липсва обаче нищо в отношенията. Благодарение на усърдието ви и упоритостта ви, които са типични за Овен, ще можете да постигнете всички цели, които си поставите. Не само, заради личните ви качества, но и заради разположението на планетите, сигурно е, че Хороскопът за 2018г. ще бъде положителен за Овен.

През първите месеци на годината, отношенията ви може да бъдат в застой. Влиянието на Венера ще бъде силно, заради това вие ще бъдете чувствителни, когато става въпрос за чувства. Няма да имате проблеми да действате уверено и да вземете ролята на лидер, което ще ви направи идеален кандидат за лидерски позиции. Ръководителите няма как да не забележат потенциал като вашия.

Пролетните месеци на 2018г. ще донесат нови и нетрадиционни идеи на зодия Овен. Обаче, заради прекомерно мечтаене, ще възникнат трудности в концентрацията. Като говорим за връзките и отношенията, вашата упоритост ще се докаже отново. Ще бъдете упорити в любовта си. Още повече, вашето импулсивно поведение и надмощието над сърцето ви пред мозъка, ще ви обещаят велика и романтична любов. Ще се чувствате добре сред приятелите си или някъде, където можете да се откъснете от ежедневните проблеми.

В периода на по-топлите месеци, заради навлизането на Венера в зодия Лъв, може да очаквате мир в личния си живот. Връзките и отношенията ви ще бъдат много лоялни и почтителни. Няма да има обрати и свалките за една вечер няма да ви привличат. През лятото ще настъпи благоприятен период за кариерата. Вашата способност да анализирате и да стигате до сърцето на проблема е в разцвета си. Обаче внимавайте със здравето си, не трябва да се изоставяте прекалено много за сметка на работата ви.

Според Хороскопа през есента на 2018г., голяма част от вниманието ви ще се насочи към семейството. Въпреки причината за вашето униние, ще намерите помощ и енергия сред най-близките си хора. Още повече, Меркурий в знака на Скорпион, ще допринесе за положителен ефект на вашето умение да попивате информация. Докато сте концентрирани, никоя пречка няма да ви се стори прекалено голяма. Ще се чувствате любознателни. Няма да имате проблем да говорите на теми, които се считат за табу.

В края на годината, Овен ще се концентрира над обучението. Ще чувствате отговорност и вашите морални аспекти ще бъдат силни. Това ще влияе на изпълнението на работата ви, също и в личния ви живот. Ще наредите приоритетите си и ще разберете какво е важно за вас и това ще ви помогне да започнете новата година с бистър ум и определена цел.

Телец Хороскоп 2018

Според звездите 2018г. ще бъде много положителна за хората родени в знака на Телец. Особено по отношение на кариерата. Родените в този знак, ръководени от Венера, обикновено са отговорни и надеждни. Тези качества се важни, така че не се страхувайте да покажете на какво сте способни. Запомнете, съдбата обича смелите. Просто си поставете цел, бъдете упорити и никой проблем няма да ви се стори прекалено голям.

Точно в началото на 2018г., ще почувствате силна физическа и умствена енергия, заради влиянието на Меркурий върху Скорпион. Следователно, по пътеката към успеха ви няма да срещнете трудности. Ако има дребни препятствия, вие лесно ще успеете да ги преодолеете. Няма да ви липсва мотивация. В свободното си време, ще се насладите на компанията на приятелите си. Не забравяйте за физическото си състояние. Представителите на Телец ще имат много енергия, така че, ако не харесвате фигурата си, сега е точното време да направите нещо по въпроса.

Според Хороскопа през пролетните месеци сетивата ви ще бъдат обострени. По време на този период всичко процъфтява и вашите емоции също. Следователно, работата и кариерата ви ще преминат на заден план. Ще се фокусирате върху любовта, изкуството и върху всичко, което намирате за красиво. Когато става въпрос за връзки и отношения, представителите на зодия Телец ще очакват романтика и страст. Тези от вас, които са били необвързани ще имат шанс да създадат нова връзка в този период. А тези, които са намерили любовта, ще се насладят на хармония.

Настроението през лятото на 2018г. ще бъде много добро. Може би, заради постоянното любовно настроение или заради постиженията в работата, които тези месеци ще ви донесат. Ще процъфтявате особено в бизнеса и финансите. Ще изпъкнат организационните ви умения. През този период няма да има неочаквани обрати във връзките и взаимоотношенията. Ще се насладите на хармония в семейството. Грижете се и за здравето си, въпреки, че е топло навън.

Според Хороскопа скъсяващите се дни ще донесат предимства на представителите на зодия Телец в работата с хора. Заради влиянието на Венера върху зодия Везни, ще изглеждате много мили и чаровни за хората около вас. Не се страхувайте да използвате това както в личния си живот, така и в работата. Например, сега е точното време да поговорите с шефа си за заплатата си. Обаче, не трябва да ставате арогантни, защото това може да ви изиграе лоша шега. През тази зима ще трябва да вземете сериозно решение, а това може да ви смути. Може би, някой ще открие вашите слабости.

Близнаци Хороскоп 2018

В сравнение с миналата година, в която вие се насладихте на мир, положителна енергия и постижения, хороскопът през 2018 година ще бъде забързан за представителите на зодия Близнаци, особено в средата на годината. Хората родени в този зодиакален знак, ръководени от Меркурий, обикновено са интелектуални и чувствителни. Може да използвате тези качества по предназначение, например, когато решавате проблеми или преодолявате препятствия.

Точно в началото на годината, може да възникнат някои проблеми във взаимоотношенията, заради влиянието на Венера върху Козирог. Представителите на зодия Близнаци са склонни да стават емоционално недостъпни и дори да отричат емоциите си. Всяко изразяване на привързаност и чувства ще ви изглежда странно, вашето виждане за света ще бъде много реалистично. Обаче, в екстремни случаи, желанието да се борите за вашите собствени вярвания може да ви донесе проблеми. Внимавайте да не прекрачвате границата.

Въпреки, че може да не сте много доволни от личния си живот, този период ще е добър за кариерата ви. Няма да има нищо, което ще ви разсейва. Още повече, темпото, което ще си поставите, ще се задържи през цялата пролет на 2018г., следователно нищо няма да ви попречи да получите наградата, която заслужавате. Може да бъдете привлечени към пътешествия и приключения, но се опитайте да устоите на изкушението още малко.

Според хороскопа, представителите на зодия Близнаци ще бързат в средата на 2018. Човекът, който ще срещнете може да развали баланса ви. Без значение дали е сродна душа, нов приятел или запознанство в работата. Ще си паснете веднага. Това не е за учудване, защото навлизането на Меркурий в Лъв ще има положителен ефект върху връзките и взаимоотношенията през цялото лято. Благодарение на скоро придобитата ви увереност, ще имате успех и в работата. Сега е времето да направите промяна, ако желаете. Вероятно първоначално няма да знаете какво да правите, но накрая ще успеете ефективно да организирате времето си и ще постигнете всичко, което желаете.

Със скъсяващите се дни, Близнаците могат да очакват успокоение отново. След постиженията в работата ви, сега ще можете да обърнете внимание на взаимоотношенията с хората отново. Поглезете половинката си. Всичко, което трябва да направите е да поемете инициатива и да се реванширате за всички моменти, които сте прекарали в работа. Ще намерите хармонията отново. И новите връзки ще бъдат успешни.

Хороскопът обещава хармоничен край на 2018г. и за Близнаците. Ако не знаете какво да правите в свободното си време, прекарайте време с приятелите си. Ще се чувствате добре в компанията им. Ще се отпуснете, а на следващия ден ще бъдете заредени с енергия и ще се представите отлично. Грижете се за здравето си и се обличайте топло.

Рак Хороскоп 2018

Хората родени в този емоционален зодиакален знак, ръководени от Луната могат да очакват година изпълнена с прекрасни преживявания. Хороскопът за 2018г. предвижда, че представителите на зодия Рак ще постигнат велики неща по отношение на кариерата, също и в личния им живот. Обаче, това което е по-важно, ще сбъднете мечтите си и ще изпълните повече от едно от очакванията ви. Може да срещнете и трудности, но наградата, които ви чака в края си заслужава. Още повече, преживяванията, които ще имате по пътя ще са безценни.

Според хороскопа началото на 2018г. ще донесе хармония във взаимоотношенията ви. Заради положителното въздействие на Венера, ще бъдете общителни, а това ще даде резултат в лесно създаване нови връзки с хора. Обаче, когато става въпрос за лични и интимни неща, ще оставите чувствата ви да ви ръководят. Разумът ще отстъпи на чувствата. Ще бъдете уязвими в тези моменти и трябва да внимавате пред кого разкривате себе си.

Меркурий, който ще бъде в Овен през пролетта на 2018г. обещава помощ в кариерата на представителите на зодия Рак. Благодарение на това влияние, ще бъдете решителни, а по този начин няма да имате проблем в решаването на проблеми. Още повече, когато става въпрос за комуникацията с хората, вие ще бъдете уверени, енергични и убедителни. Сега е правилният момент да инвестирате време в работата и да не страхувате да попитате шефа си за увеличение на заплатата.

Според хороскопа летните месеци ще бъдат ориентирани отново към връзките. Ще преживеете и малко приключения. Просто трябва да сте с правилните хора или да спрете да се страхувате да отидете на пътешествие. Ще откриете, че не се страхувате от неизвестното толкова, колкото преди. Ще натрупате и много опит и увереност. Представителите на зодия Рак ще бъдат много по-привлекателни за потенциални партньори.

С началото на есента на 2018г. ще имате друг благоприятен период за развитие на кариерата. Меркурий ще навлиза в Козирог, следователно няма да ви липсва мотивация. Може да придобиете добър самоконтрол, който ще ви бъде от полза, когато общувате с хора. Все пак трябва да внимавате със здравето си в този период, защото сте в опасност от дребни наранявания причинени от невнимание.

Когато става въпрос за личния ви живот, ще оцените наистина приятелите си и семейството си. Ще дадете всичко от себе си, за да задържите хармонията във взаимоотношенията си. От части това е причината заради, която дългосрочните връзки на представителите на зодия Рак ще процъфтяват в края на годината. Внимавайте, все пак, да не се пристрастите към половинката си – това може да наруши емоционалния ви баланс.

Лъв Хороскоп 2018

Хората родени в този огнен зодиакален знак, ръководени от могъщото Слънце са много енергични. Те са много благородни и имат лидерски умения. Благодарение на характера ви ще можете да извлечете положителното от трудностите, а това ще ви помогне по пътя ви. Затова хороскопът за зодия Лъв е позитивен. Според звездите можете да очаквате успешен период, особено в края на годината.

Точно в началото на годината можете да очаквате предимства допринесени от местоположението на Меркурий в Водолей. Представителите на зодия Лъв ще изпитат нуждата да се застъпят за себе си, независимо от обстоятелствата. Все пак това влияние може да бъде и отрицателно – когато става въпрос за комуникация, особено във взаимоотношенията, където да се правят компромиси е необходимо. Но точно сега, вие не мислите за тях изобщо.

Заради влиянието на Венера, пролетта на 2018г. ще задвижи личния ви живот. Хороскопът предполага, че няма да ви липсва компания от срещуположния пол, флиртуване и приключения. Има голям шанс за нова връзка през този период. Ще бъдете привлечени към пътувания и изследване на неизвестното.

В средата на 2018 година очаквайте трудности. Безпокойство ще забави вашето темпо на работа, а по този начин може да се окажете в задънена улица. Препоръчително е представителите на зодия Лъв да обърнат внимание на кариерата си, за да поправят минали грешки възможно най-скоро. Този период не е подходящ за почивка, по-добре е да изчакате за по-подходящ период. Хубаво е да се фокусирате и върху семейството си, защото там ще намерите подкрепа и спокойствие. Най-близките ви хора ще се радват да ви помогнат в трудни моменти.

Есента обещава професионалния живот да се успокои. Благодарение на характера ви, вече сте успели да превъзмогнете най-лошото. Според хороскопа сега е правилното време за зодия Лъв да обърнат внимание на връзките си. Венера във Везни обещава хармония и щастие. Следователно, дълготрайните връзки ще процъфтят. Взаимното ви доверие ще расте всеки ден. Не се страхувайте да направите следващата стъпка. Есента на 2018 е перфектното време за това – няма да бъдете отхвърлени.

Краят на тази година обещава успех в кариерата и хармонията във взаимоотношенията ще продължи. Представителите на зодия Лъв могат да се отличат от тълпата и да сграбчат възможностите с две ръце. Не пропилявайте шанса си. Очаква ви повишение в кариерата. На Коледа, ще се насладите на заслужена почивка в семеен кръг.

Дева Хороскоп 2018

Звездите ясно показват, че 2018г. ще бъде спокойна за Девите, особено в кариерата. Хората родени в този знак, управлявани от Меркурий, са трудолюбиви, честни и обичат всичко да е под контрол. Следователно, не се страхувайте, че кариерата ви може да е в опасност. В личния живот, може да очаквате хармония и нови преживявания, но и някои обрати.

Според хороскопа точно в началото на годината, ще попаднете във въртележка от събития. Заради влиянието на Марс, ще бъдете заредени с много положителна енергия, която ще предавате на хората около вас. Следователно, не се чудете защо Девите ще привличат толкова много хора към тях, може да срещнете и потенциални партньори. Обаче, докато връзката ви не е официална, внимавайте с ревността. Това може да обезкуражи половинката ви.

С настъпването на лятото през 2018г., когато времето най-накрая е по-топло, ще ви се излиза. Няма да ви се стои на едно място, ще искате да изследвате. Заради влиянието на Венера върху Близнаци, няма да искате само един партньор. Следователно, когато става въпрос за лични връзки, Девите ще бъдат хаотични. Поне кариерата ви всичко е спокойно. Достатъчно е да поддържате това темпо и да оставите греховните мисли да излязат на повърхността в свободното време след работа.

Лятото на 2018г. обещава силно чувство за морал, предимно заради влиянието на Марс върху Водолей. След предишния див период, събитията около вас най-накрая ще се успокоят, а това ще ви даде достатъчно време, за да изясните приоритетите си и да прецените дългосрочните си цели. В работата ще имате добри организационни умения. Шефът ви ще ви забележи, така че заслужената награда няма да ви се изплъзне. Представителите на зодия Дева ще се чувстват добре около приятелите и семейството си. Хороскопът предполага, че вие ще се чувствате най-добре около тях.

Преходът към студените месеци ще ви донесе нерешителност по важните въпроси. Ако сте на път да вземете важно решение, по-добре го отложете за по-късно. Ситуацията във връзките и взаимоотношенията през есента на 2018г. ще бъде спокойна и хармонична. Обаче сте склонни да се изолирате от външния свят. Вашата изразителност може да бъде по-тромава от обикновено. Моментът ще бъде перфектен за развитие на различни умения. Все пак, по време на спорт, Девите трябва да внимават за дребни наранявания. В края на 2018г., дългосрочните връзки ще процъфтяват.

loading...