Пълен хороскоп за всички зодии за месец юли

Меркурий ще навлиза в Лъв, а Венера в Близнаци ще донесе някои конфликти. Хороскопът за юли 2017 г. ще донесе положителна енергия на хората. Дните през този месец...

3361 0

Меркурий ще навлиза в Лъв, а Венера в Близнаци ще донесе някои конфликти.

Хороскопът за юли 2017 г. ще донесе положителна енергия на хората. Дните през този месец са едни от най-дългите в годината, които можем да оползотворим добре. Някои може да искат да прекарват повече време в работа, други напротив, мислят за дълги, романтични вечери.
Меркурий ще навлиза в Лъв за значителен период през Юли. Очаквайте лоялност във връзките. Обаче, Венера в Близнаци ще донесе някои конфликти в тази идилия. Ще се чувствате привлечени към пътуването и новите преживявания по принцип, които могат да се приложат и в личния живот. Много хора няма да могат да избегнат греховните си мисли.Влиянието на Марс в Рак все още продължава, което може да донесе, например, защита и любов към семейството.
Така или иначе, според звездите е ясно, че през юли хората обикновено не се мръщят. Можете да се радвате на отлично физическо здраве, което обикновено е в най-добрата си форма този месец. Определено няма да ви липсва мотивация.
Овен

През юли се стремите към независимост, въпреки че не винаги сте сигурни във възможностите си и се съмнявате, че сте в състояние да се справите с планираните задачи. Овладявайте емоциите си и не проявявайте гнева си неочаквано и не на място. В личен план, от една страна, сте отлична опора и защита на хората, които обичате. От друга, сте готови да се противопоставяте агресивно при опит да ви отклонят от вашия път и да ви подчинят на чужда воля. Ако ви липсва настроение, то е заради трудностите, които ви се стоварват неочаквано, а вие не обичате такива изненади. Ще се справите дори и с тези, възникнали заради недоразумения, породени от вашата импулсивност. Неподвластни на подчинение, вие сте готови да правите добрини, за които мнозина няма да ви бъдат благодарни и ще се почувствате унизени. Ще бъдете щастливи, ако около вас се навъртат хора, които ви хвалят и постоянно искат помощта ви. Липсата на шанс да се радвате на стабилни интимни отношения може да е следствие от неподходящо партньорство. Искате да имате до себе си хора, държащи на своята независимост и лична свобода, така както и вие, но това ваше желание не включва и изневяра, а от тях може да я очаквате. Здравето ви е стабилно, ако си давате почивка и не пропускате да се разхождате или поне малко да спортувате. Предпазвайте се от хора, които кръжат около вас и настояват да ви опознаят. Със сигурност не са добронамерени.

Телец

През юли имате възможност да пътувате и да предприемате полезни промени, дори и ако някой се опитва да ви пречи. Ще изживеете много промени. Задграничните пътувания ви носят удовлетворение, Понякога неочаквано ви връхлита страх от самотата. Целите в живота ви са само материални. Склонни сте да залитате в крайности в поведението си, в идеите и мнението си, Във ваша полза е да се научите да прощавате, за да не ви вреди омразата заради нечия обидна дума, която може да не е казана с тази цел, но вие да сте я приели емоционално. Няма да прощавате лъжите от страна ма хора, на които сте помагали. От вас зависи да оправите отношенията, които сте развалили заради ината си и нежеланието за компромиси, Намерете начин да се извините на хората, които сте засегнали, или рязко и без причина сте прекратили отношенията си с тях, На работното място разбирателството с вашите колеги ще ви носи полза не само през месеца, а и в бъдеще. Ще се стремите към разнообразие в интимния си живот, но не го допускайте, ако сте щастливи в брака, Несемейните може да срещнат половинката си по време на пътуване, Грижете се за здравето си, а не живейте с вярата, че Господ ви пази.

Близнаци

През юли, от една страна, имате възможност да постигнете стабилност и хармония в отношенията, а от друга, да се изявите перфектно като професионалисти, особено ако се доверите на вашата мощна интуиция, която ви подсказва дали правите печелившата крачка. Не бива да се вкопчвате във вашите минали успехи или провали. Те са забравени, а вие вървите към по-доброто си бъдеще. В противен случай постоянно ще сте орисани на проблеми и ще се сблъсквате с тъмни сенки от миналото, което ви носи само вреда. Общувате с лекота и печелите на своя страна хората, които са готови да ви се доверят. Запознанствата са много и необичайни, с интересни и впечатляващи ви хора, които ще променят начина ви на мислене и ще ви заредят с положителни емоции. Не е изключено да се окажете принудени да смените частично средата си и да изчистите обкръжението си от хората, които са ви предали, или от тези, които ви използват. Бъдете безкомпромисни към тези ваши колеги или служители, ако сте на ръководна позиция, които са ви предавали с цел вреда и сриване на вашия бизнес. Начинанията са нежелателни, ако са плод на ваше внезапно решение. Обмислени добре, ще ви донесат отлични приходи. Бъдете умерени и търпеливи, крачейки по пътя към целта. Личните ви отношения са хармонични. Необвързаните може да създадат семейство, месецът е подходящ. Радвате се на добро здраве.

Рак

През юли сте задълбочени и затворени в себе си, но и досадно ревниви, с повод и без повод. Постарайте се да се обогатите с полезни знания, запишете курс за квалификация или за изучаване на чужд език. Наложете идеите си, за които точно сега е настъпил мигът да бъдат осъществени. Знаете, че имате сили да отхвърлите и най-неочакваните, непосилни за мнозина задачи, но въпреки това сте убедени, че сякаш сте с отрязани криле и някой ви оковава към земята. Примирете се, такъв е месецът и той ви позволява удовлетворяваща ви заетост единствено с ежедневните занимания. Ще промените отношението си към хора от вашето обкръжение. Ще се стремите около вас да цари спокойствие, а компромисът в отношенията, който успявате да постигнете ще впечатлява вашите колеги и близки. Не допускайте брак с партньор, който не отговаря на вашия интелект. Разочарованието ще е светкавично.
Лъв
През юли провалите ви вадят от равновесие. Липсата на достатъчно знания и умения би ви поставила в ролята на посредствени работници, която няма да ви хареса. Целите ви са по-често невъзможни. Бъдете предвидливи, за да не се окажете зависими от хората, на чиято подкрепа сте разчитали. Готови сте прибързано да приключите започнатите разговори и да финализирате договореното, дори и ако е свързано със съдружие със задгранични партньори. Сега е моментът да си дадете трезва оценка дали ще имате полза от предложенията, или ще сте губещи и да прекратите отношенията си без колебание. Във ваша полза е да се примирите с факта, че не всичко се случва според вашите очаквания. Близките ви са решили да ви изненадат с пътуване. Не проваляйте плановете им, като кажете, че имате неотложни задължения. Позволете си поне едноседмична почивка. Проявете нужното търпение и отговорност, за да не ги огорчите с поведението си и с нежеланието да изпълнявате задълженията си у дома.

loading...