Пълен месечен хороскоп за май

Овен Работа – Родените под знака на Овен имат добри възможности за напредване в кариерата. Имате големи шансове да бъдете включени в нови проекти от голямо значение. Въпреки...

1066 0

Овен
Работа – Родените под знака на Овен имат добри възможности за напредване в кариерата. Имате големи шансове да бъдете включени в нови проекти от голямо значение. Въпреки че ще се чувстват важни и уважавани, тези нови проекти биха могли да бъдат източник на прекомерен стрес за вас. За всички Овни, които търсят работа, май може да бъде плодотворен месец, особено между 13 и 19 май.
Любов – Свободните Овни под влиянието на Венера ще опознаят своя бъдещ партньор в учебно заведение или чрез приятел. Овните във връзка ще имат огромна подкрепа от партньора си, а някои ще бъдат готови и да участват във финансови проекти. Тези, които са в брак трябва да очакват месец изпълнен с хармония.
Здраве – Добре би било, ако се насочите към здравословна диета.

Телец
Работа – За да постигнете напредък в кариерата е необходимо да бъдете търпеливи през май. Този месец няма нищо по-конкретно да се случва и неизбежно й добре би било да го използвате за правене на планове за бъдещ период, да си поставите реални цели на работа и да създадете методи, които бихте могли да ги реализирате. Що се отнася до парите, няма нужда да се притеснявате, защото финансовата ситуация ще бъде отлична.
Любов – Самотните Телци ще има доста възможности за романтични ситуации, но не би трябвало да очаквате нещо от това да бъде сериозна връзка. Телците, които са във връзка ще бъдат доста упорити и са възможни разногласия с партньора. Но като минава месеца, нещата ще се успокоят. Тези, които са в брак ще бъдат насочени към финансови проекти, които ще бъдат печеливши за цялото семейство.
Здраве – Променете режима си на тренировки.

Близнаци
Работа – Кариерата ще остане на страна през този месец. Това не означава, че напълно ще е в застой, тъй като основният фактор за успех в областта е комуникацията, което е вашата силна страна. Близнаците, които търсят работа през този месец може да намерят съблазнително добри оферти. Ситуацията с парите е особено добра.
Любов – Не съвсем добра новина за свободните Близнаци. Любовта и сексът няма да бъдат на дневен ред през май. Насладете се на флирта, защото ще имате възможност за това, но не очаквайте нищо повече. Що се отнася до заетите, Вашите емоционални отношения през май ще бъдат доста сложни. Независимо дали сте в сериозна връзка или брак, не очаквайте прекалено разбиране, нито хармония в партньорските отношения.
Здраве – Ще бъдете под стрес, така че добре би било да посещавате часове по йога.

Рак
Работа – Ако се вярва на звездите, това ще бъде доста скучен месец, когато става дума за вашата кариера. Не би трябвало да очаквате, че ще се случи нещо специално през май. Вашите финанси ще бъдат повече от отлични, но бъдете рационални и установете баланс между приходите и разходите.
Любов – Чудесен месец за емоционалните отношения, независимо дали сте свободни или във връзка.

Свободните ще имат много възможности за запознаване с потенциален партньор, особено на социалните събирания и между влиятелни личности. Някои пък ще се оженят. Раците, който имат връзка ще се насладят на романтични и страстни моменти.
Здраве – Вие ще бъдете в отлична форма.
Лъв
Работа – Ще бъдете включени в реализацията на проект от голямо значение. Колкото и да е трамплин за бъдещ период, толкова ще бъде и тест за граница на толериране. Независимо от това, Вашата упоритост и търпение ще Ви помогнат да завършите част от работата на време. Вашата финансова ситуация през май няма да бъде много добра, което не означава, че ще е и зле.
Любов – Свободните Лъвовете ще имат възможност да се запознаят с бъдещия си партньор на социалните събития, особено ако участват в някои хуманитарни акции. Заетите Лъвовете би трябвало да помислят, но важни решения като сватба или развод не би трябвало да взимате преди 19 май. Необходимо е да бъдете търпеливи и да се опитате да се съобразите с партньора.
Здраве – Това е чудесен период за професионалните спортисти.

Дева
Работа – Ще има много възможности за професионално израстване неизбежно й към края на месеца можете да очаквате повишена заплата или израстване. Ще имате възможност и за професионално усъвършенстване и бизнес пътуванията ще бъдат неразделна част от живота Ви. Ще бъдете доста горди от себе си и вашите постижения.
Любов – Самотните Деви биха могли да намерят нова любов точно на работа или пък да се влюбят в техен приятел. Тези, които са във връзка очарованието няма да им помогне, така че могат да забравят романтиката и секса, защото партньорът няма да иска нищо. За тези, които са встъпили в брак, трябва да се вземат някои мерки, за да укрепят отношенията с партньора си.
Здраве – Не пропускайте редовните хранения и ежедневните тренировки.

loading...


Коментари