ПЪЛНОЛУНИЕ НА 24 ОКТОМВРИ: Кардинални промени за 3 знака

Пълнолунието ще настъпи на 24.10.2018г. в 19:46ч. в знака Телец. Пълнолунието е силен процес, оказващ влияние върху всички ни, внасящ голямо напрежение за периода на лунния месец. Влияе...

1139 0

Пълнолунието ще настъпи на 24.10.2018г. в 19:46ч. в знака Телец.

Пълнолунието е силен процес, оказващ влияние върху всички ни, внасящ голямо напрежение за периода на лунния месец. Влияе ни по много различни начини и си оказва своето въздействие върху нас много индивидуално.

В точния момент на Пълнолунието често се показват най-актуалните теми от нашия живот, които изискват някакво решение и развитие. Показва ни се какво да променим, накъде да тръгнем и от какво да се отървем. Това е момент на кулминация на важни събития, когато ни се дава шансът да направим най-правилния избор в живота си.

Пълнолунието ще активира огромна енергия, която трябва да намери начин да излезе. Реализирайте се, като работите конструктивно, но не прекалявайте с риска. Под въздействието на Пълнолунието може да станем прекалено настоятелни и така да навредим както на себе си, така и на околните.

Това е така, защото те ни се отразяват на емоционалното и психическо състояние – нестабилно и много лабилно.

Добре би било, ако успеем да контролираме своето поведение и своите емоции, да сдържаме някои свои прояви, които ще напират упорито в нас. Хубаво е да се постараем да държим здраво в ръце и да не прибързваме, колкото и да ни се иска отвътре.

Тъй като тези събития ще бъдат в знака на Телеца, можем да се възползваме и да планираме някои наши важни действия, да положим основите, които ще са ни необходими за по-нататъшните ни действия.

Това Пълнолуние ще ни даде много възможности за развитие и за успех.

Забелязвано е няколко дни преди Пълнолуние, че това явление силно и драстично ни влияе върху самочувствието и ни кара да изпитваме огромно психологическо напрежение, което естествено може да ни се отрази и върху физическото ни тяло.

Луната най-вече оказва влияние върху емоциите и чувства ни, поради тази причина може да сме по-раздразнителни, по-агресивни, по-избухливи, да нямаме грам търпение във всичко.

Много често през този период показваме истинската си същност пред другите. А в личните си взаимоотношения може да получим големи трансформации, като отстраним препятствията, които стоят на пътя ни. Това може да са стари неизказани неща, които сме задържали дълго време себе си и сега е пиковият момент да излеем всичко.

loading...


Коментари