Пълнолуние в Близнаци: Бъдете внимателни към знаците от съдбата днес!

На 09.06., в 16.00. часа, настъпва Пълнолуние в знака Стрелец. Тогава Луната застава в точна опозиция със Слънцето в Близнаци. Поради тази причина от 08.06 до 10.06. е...

799 1

На 09.06., в 16.00. часа, настъпва Пълнолуние в знака Стрелец. Тогава Луната застава в точна опозиция със Слънцето в Близнаци. Поради тази причина от 08.06 до 10.06. е много вероятно да имаме конфликт между егото и съзнателните ни желания (Слънцето) и чувствата и подсъзнателните ни нужди (Луната). Много е важно да се стараем да не залитнем нито в едната, нито в другата крайност, понеже ако допуснем да загубим вътре

шния си баланс има риск да се изнервим прекомерно, да вземаме грешни решения или да затормозим отношенията си с околните. Възможно е да сме свръх емоционални и да реагираме прибързано, като казваме или правим неща, за които в последствие да съжаляваме.

Много е важно да сме внимателни за нещата, за които отговаря оста Стрелец-Близнаци, а това са именно ученето на нови неща, взимането на изпити, подаването и попълването на документи, правните въпроси, средствата за комуникация и транспорт, пътуванията в чужбина и контактите с чужденци.

Най-напрегнат ще бъде периодът около Пълнолунието за подвижните знаци Стрелец, Близнаци, Риби и Дева, както и за хората с Асцендент или лични планети в тези знаци. На тях ще им е доста трудно да се концентрират и поради тази причина е добре да са изключително внимателни с ангажиментите, които поемат, както и при общуването им със заобикалящите хора.

loading...


Коментари

1 comment

  1. Simona Carewa Отговор

    Здрвейте приятели от Другите новини!Моето Слънчице в черната Вселена на лъжливите!Допшреди два месеца вашият сайт беше моята пътеводна звезда!С огромно съжаление забелязвам,че вече копирате неистински и неверни неща. Фрапиращ е случая с този текст!Пишете,че на 9 юни в 16 часа настъпва пълнолуние!Да ама това е така по московско!Московскво време!В Българя то настъпя час по – рано и по-точно в 15.09 часа!Понеже ви пиша от далечна Санада, отметката е още по-фрапантна!Скъпи приятели!Не копирайте!Творете!Моля ви.Симона Царева, Канада, Торонто:)