Пълнолуние в Козирог: Оставете старата енергия да си отиде

Стигнахме и до пълнолунието в знака на Козирога. То ще се случи на 28 Юни, точно в 10:20ч. Винаги, когато имате пълнолуние в кардиналните знаци, можем да очакваме...

663 0

Стигнахме и до пълнолунието в знака на Козирога. То ще се случи на 28 Юни, точно в 10:20ч. Винаги, когато имате пълнолуние в кардиналните знаци, можем да очакваме сериозна промяна на енергията, защото са засегнати някои от най-важните сфери в живота ни. Този път това е балансът между личния и социалния живот. Важни решения ще трябва да вземем в тази посока. Те ще са свързани с новите отговорности в живота ни, които го променят така, че някак си той трябва да потече в ново русло.

Едновременно с това ще е много трудно да се разделим със старата енергия. Дори този процес може да е свързан със силна емоционална болка.

Нека да проследим кои са най-важните неща, които трябва да знаем за Пълнолунието в Козирог:

Ще усетим нужда да се откъснем от сигурността, която ни дава семейството и да поемем отговорност за собствените си живот. Това може да е труден и емоционално изтощителен процес, който изисква време. Добре е да си дадем това време.

Ще усетим, че личният ни път се различава от този на близките ни. Сега е моментът да се сподели това и да се помоли за разбиране и толерантност по отношение на различния ни и уникален път както в личен, така и е професионален план.

loading...