Пълнолуние в Овен: Време за ново начало!

Пълнолунието на 25 септември настъпва в 05:54 часа в знака Овен! Пълнолунието е силен процес, оказващ влияние върху всички ни, внасящ голямо напрежение за периода на лунния месец....

717 0

Пълнолунието на 25 септември настъпва в 05:54 часа в знака Овен!

Пълнолунието е силен процес, оказващ влияние върху всички ни, внасящ голямо напрежение за периода на лунния месец. Влияе ни по много различни начини и си оказва своето въздействие върху всеки от нас индивидуално.

В точния момент на Пълнолунието често се показват най-актуалните теми от нашия живот, които изискват някакво решение и развитие.

Показва ни се какво да променим, накъде да тръгнем и от какво да се отървем. Това е момент на кулминация на важни събития, когато ни се дава шансът да направим най-правилния избор в живота си.

Пълнолунието ще активира огромна енергия, която трябва да намери начин да излезе.

Реализирайте се, като работите конструктивно, но не прекалявайте с риска. Под въздействието на Пълнолунието може да станем прекалено настоятелни и така да навредим както на себе си, така и на околните.

Нощта на Пълнолунието е известна със своята красота, изцеляваща сила и фантастична енергия. Енергията на Пълнолунието е много силна магическа енергия. В различните култури и религии съществуват множество ритуали за дните на пълната Луна.

Пълнолунието – това е време, което може да използвате за лечение и разкрасяване, за гадания, за привличане на любовта и късмета и за усилване на всички ваши желания. Магическите ритуали могат да се изпълняват в нощта на Пълнолунието и на лунни затъмнения, а също така в течение на деня, точната фаза и през следващия ден. Може да се изпълняват три дни. Как да изпълните тези ритуали, прочетете в статията: Магията на Пълнолунието. Ритуали за привличане на любов, пари и осъществяване на желанията ни.

Това събитие ще подчертае противоречието между личните ни желания и интересите на хората около нас. Това е и напомняне да се избавим от вредните навици, които ни държат настрани и ни изолират от другите хора. Стремежът да действаме сами често е похвален и това се явява признак на индивидуалност, но не трябва да забравяме, че взаимодействието с другите обогатява както нас, така и нашия живот.

С енергията на Овена се учим да откриваме своята уникална идентичност

loading...